TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: Fırtına'dan Tochi Chukwuani ısrarı! Önerilen bonservis...
Orta sahaya mutlak bir tane takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Tochi Chukwuani ile temaslara yeniden başladı. Bordo-mavililer genç oyuncu için 800 bin Euro önerdi. İşte detaylar... | Trabzonspor transfer haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.08.2023 - 06:40
Orta saha arayışlarını sürdüren Trabzonspor, bir süre önce transferinde çıkan anlaşmazlık nedeni ile görüşmelerini beklemeye aldığı Tochi Chukwuani için temaslara yeniden başladı. Fotomaç'ın haberine göre; 20 yaşındaki Danimarkalı oyuncu ve kulübü Lyngby ile görüşme masasına oturan bordo-mavili yetkililer transfere son noktayı koymak için bu kez daha kararlı şekilde hareket ediyor.
800 BİN EURO ÖNERDİ
Pazarlıkların sürdüğü transferde Trabzonspor 800 bin euro'ya kadar çıkmış durumda. Bjelica'nın devreye girdiği Chukwuani'de imzaların atılmasına kesin gözle bakılıyor. Anlaşmanın sağlanması durumunda 20 yaşındaki orta saha İstanbul'da detaylı bir sağlık kontrolünden geçirilecek. Geçmiş dönemde yaşadığı sağlık sorunuyla alakalı bir durumun olup olmadığına tekrar bakılacak.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Trabzonspor-Beşiktaş maçı haberleri: Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılarak puanları paylaştı. Fotomaç gazetesi yazarları, Trabzonspor-Beşiktaş maçını dikkat çeken ifadelerle yorumladı. İşte o yazılar... (TS-BJK spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk eden ve 3-1 geriye düştüğü maçtan 3-3lük beraberlikle ayrılmayı başaran Trabzonspor'da başkan yardımcısı Taner Saral, mücadele sonrası sert bir açıklama yaptı. -
Trabzonspor'un Brezilyalı golcüsü Felipe Augusto Beşiktaş maçını değerlendirdi. İşte o sözler... -
Trabzonspor, 3-3 biten Beşiktaş maçının ardından sosyal medya hesabından Fatih Tekke paylaşımı yaptı.