Trabzonspor'dan Hugo Vetlesen harekatı! Transferde Sörloth detayı
Devre arasında orta sahasını güçlendirmek isteyen Trabzonspor'un gündemine sürpriz bir isim geldi. Bordo-mavili takım Bodo/Glimt'ten Hugo Vetlesen için girişimlere başlarken, Alexander Sörloth'un menajeri bu transferde aracı oldu. İşte detaylar... | Trabzonspor transfer haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.02.2023 - 06:40
Mart ayına kadar uzatılan transfer dönemi sonrası Trabzonspor tekrardan scout çalışmalarına başladı. Bordo-Mavililer, Kuzey Avrupa ülkelerinde oyuncu aramaya devam ediyor. Takvim'in haberine göre; Norveç temsilcisi Bodo-Glimt'te forma giyen 22 yaşındaki merkez orta saha Hugo Vetlesen, Trabzonspor'un radarına girdi. Kulübü ile oyuncunun transferi konusunda Trabzonspor bir görüşme gerçekleştirdi. Genç oyuncular için Avrupa'da ağ kuran Karadeniz devi bu transferi sezon sonu da bitirebilir. Trabzonspor, Norveçli oyuncu Hugo Vetlesen için eski yıldızı Alexander Sörloth'un menajerini aracı olarak kullanıyor.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika transfer haberleri: Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, rotasını Fransa'ya çevirdi. Bordo-mavililer, Marsilya forması giyen Neal Maupay ve Jonathan Rowe için girişimlere başladı. İşte detaylar... -
Son dakika spor haberi: Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı sol kanat oyuncusu Kazeem Olaigbe'yi taşıyan özel uçak, Fransa'dan havalandı ve Trabzon'a geliyor. -
Son dakika Trabzonspor transfer haberleri: Kadrosunu güçlendirmek için arayışlarına devam eden Trabzonspor, Portekizli 10 numara Andre Almeida için hem oyuncu hem de kulübüyle anlaşma sağladı. 25 yaşındaki futbolcunun kısa süre içerisinde Trabzon'a gelerek 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Orta sahaya bir takviye yapmayı planlayan Trabzonspor, Arthur Melo transferinin olumsuz ilerlemesinin ardından rotasını yeniden Benjamin Bouchouari'ye çevirdi. İşte detaylar... (TS Spor haberi)