Trabzonspor-Basel maçında depremzedeler unutulmadı
UEFA Konferans Ligi'nde play-off turu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Basel’i ağırladı. Mücadele öncesi taraftarlar, “Asrın Felaketi” olarak adlandırılan yaşanan deprem faciası nedeniyle mücadeleye özel koreografi hazırladı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.02.2023 20:44
- Güncelleme Tarihi: 16.02.2023 21:13
UEFA Konferans Ligi'nde play-off turu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Basel'i ağırladı. Mücadele öncesi taraftarlar, "Asrın Felaketi" olarak adlandırılan yaşanan deprem faciası nedeniyle mücadeleye özel koreografi hazırladı. Koreografide, "Hep birlikte olacağız, yaralarımızı saracağız." ifadeleri yer aldı. Hazırlanan koregrafide, yaşlılığından dolayı hayatını kaybeden arama kurtarma köpeği olan Proteo'nun da olması dikkat çekti.
Ayrıca Trabzonsporlu futbolcular, mücadele öncesi depremden etkilenen illerimizin tişörtleriyle sahaya çıktılar. Karşılaşma öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda da bulunuldu. Trabzonspor-Basel maçında tribünler, yaşanan depremin saat 04.17'de gerçekleşmesi sebebiyle ilk 4 dakika 17 saniyesinde tezahüratta bulunmadı.
İşte o görüntüler…
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, devre arası transfer çalışmalarında genç ve potansiyelli isimlere yönelirken HJK'nın 19 yaşındaki orta sahası Pyry Mentu'yu radarına aldı. Bu sezon 18 lig maçında 1 gol ve 3 asist üreten Finlandiyalı oyuncu, çok yönlü yapısıyla dikkat çekiyor. -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında 10 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor ile kozlarını paylaşacak. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS Spor haberi) -
Trabzonspor’un genç yıldızı Aral Şimşir, bordo-mavili kulübü tercih etmesinde kulübün tarihi ve büyüklüğünün yanı sıra kendisine 4-5 yıldır gösterilen ilginin de etkili olduğunu belirterek, "Her transfer döneminde benimle ilgilenmeleri ve beni ne kadar çok istediklerini hissettirmeleri kararımı kolaylaştırdı" dedi. İşte o sözler... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Savunma ve orta sahadaki sakatlıklar nedeniyle ara transfer döneminde bu bölgelere takviye yapmayı planlayan Trabzonspor, çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililerde teknik direktör Thomas Reis'in orta saha için Stuttgart forması giyen Atakan Karazor'u istediği öğrenildi.