TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ: Fırtına'dan Doğuhan Aral Şimşir hamlesi! Sona gelindi
Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta itibarıyla namağlup lider konumda olan Trabzonspor, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Bordo-mavililerin son olarak Danimarka temsilcisi Midtylland'da forma giyen gurbetçi oyuncu Doğuhan Aral Şimşir ile ilgilendiği ve transferde sona geldiği kaydedildi. İşte detaylar... | Trabzonspor transfer haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.11.2021 15:40
Süper Lig'in namağlup lideri Trabzonspor, devre ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavililerin hedefindeki isimlerden birinin de FC Midtjylland'da forma giyen Doğuhan Aral Şimşir olduğu öğrenildi.
Haber61'in haberine göre; Trabzonspor scout ekibinin 2 yıldır takip ettiği Türk asıllı Danimarkalı futbolcu için görüşmeleri hızlandırırken transferde sona gelindi.
Devre arası 3 nokta transfer yapmak isteyen ve bunun dışında yetenekli genç futbolcuları da kadrosuna katmayı hedefleyen bordo mavililerin bu noktada Doğuhan Aral Şimşir'i de kadroya katmak istediği belirtildi.
19 yaşındaki sol kanat UEFA Gençler Ligi 2. Turunda Trabzonspor - FC Midtjylland eşleşmesinde Trabzon'da oynadığı futbolla da herkesi kendine hayran bırakmıştı.
Öte yandan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in de yetenekli futbolcuyu transfer listesine eklediği daha önce basına yansımıştı.
DOĞUHAN ARAL ŞİMŞİR KİMDİR?
19 Haziran 2002'de Danimarka'da dünyaya gelen Türk asıllı futbolcu FC Midtjylland'da oynuyor.
Asıl mevkisi sol kanat olan, forvet ve sağ kanat olarak da forma giyebilen Doğuhan, güçlü fiziği ve tekniğiyle dikkat çekiyor.
Danimarka'da HB Köge Altyapısından yetişen genç yetenek 2017'de FC Midtjylland'ın altyapısına katıldı. Burada alt kategorilerde forma giyen Doğuhan Aral, 2021 yılında A takıma yükseldi.
Bu yıl özellikle Uefa Gençlik Ligi'nde oynadığı 4 maçta 5 gol atarak dikkatleri üzerine çeken genç sol kanat bu sezon toplam 13 maçta 9 gol 2 asistle oynadı. Doğuhan Aral, Trabzonspor U19 takımına da 1 gol attı.
Performansıyla Danimarka Milli Takımı'nın alt kategorilerine de sürekli çağrılan futbolcu, U16'da 9 maç (3 gol), U17'de 9 maç (2 gol), U18'de 2 maç ve U19'da 1 maçta şans buldu.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor’da ara transfer çalışmaları hız kazandı. Orta saha takviyesi yapmak isteyen bordo-mavililer, Midtjylland forması giyen Philip Billing’i yeniden gündemine aldı. Teknik direktör Thomas Reis’in de transfere sıcak baktığı belirtildi. -
Trabzonspor, orta sahadaki boşluğu genç ve dinamik bir isimle doldurmak istiyor. Bordo-mavililerin gündemine AJ Auxerre forması giyen 22 yaşındaki Fransız orta saha Kevin Danois'i aldığı ve oyuncuyu alternatifler arasında değerlendirdiği öğrenildi. -
Trabzonspor, savunma hattını güçlendirmek için rotasını İngiltere'ye çevirdi. Bordo-mavililer, Championship ekibi Wolves'ta forma giyen 23 yaşındaki Burkina Fasolu stoper Nasser Djiga'yı gündemine aldı. -
Trabzonspor resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Umut Nayir'in sakatlandığını açıkladı. İşte detaylar...