Son dakika spor haberi: Trabzonspor'dan taraftar hamlesi!
Trabzonspor'da, yönetimden taraftarları tribüne getirecek karar alınacağı öğrenildi. Pandemi sebebiyle yüzde 50'si açık olan tribünleri aşı durumu ve fiyatlar nedeniyle dolduramayan bordo-mavililer, fiyat politikasında değişikliğe gitme kararı aldı. Buna göre, Fenerbahçe derbisi sonrası fiyatlarda indirime gidilmesi planlanıyor. | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.10.2021 - 11:00
Trabzonspor yönetimi taraftarların bilet fiyatlarıyla ilgili taleplerini değerlendirme kararı aldı. 61 Saat'in haberine göre, bordo-mavili kulüp Fenerbahçe maçı sonrası bu konuyu tartışmaya açacak ve bilet fiyatlarında indirime gidip sabit bir fiyat politikası belirleyecek.
Bilindiği üzere pandemi nedeniyle %50'si açık olan tribünü dolduramayan bordo-mavili taraftarlar aşı durumu ve fiyatlara takılmıştı. Yapılacak bu hamle ile Trabzonspor tribünlerinin tamamen dolması hedefleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'da 8 ve 10 numara pozisyonda oynayabilecek oyuncu için arayışlar tam gaz devam ediyor. Bordo mavililer buna göre gündemine Anderlecht’ten Verschaeren (24) ve G.Antep FK’dan Kozlowski'yi aldı. İşte ayrıntılar... TS SPOR HABERLERİ -
Trabzonspor, Süper Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına devam etti. -
Trabzonspor, Monaco’da oynayan 26 yaşındaki Senegalli yıldız Krepin Diatta’yı listesine yazdı. Sağ ve sol açıkta oynayan deneyimli futbolcunun kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor -
Trabzonspor Kulübü, 'Yapımı Tamamlanan Tesis ve Projelerin Toplu Açılış Töreni' için Trabzon'a gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a Sürmene kılıcı takdim etti.