Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Bu sistem hepimizi yakıyor
Trabzonspor, TFF'yi FIFA'ya şikayet etmeden önce dosyayı Kulüpler Birliği'ne sundu. Ağaoğlu, "Hepimizin canı yanıyor, birlikte hareket edelim" dedi. | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi)
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.03.2021 - 01:43
Hakem hatalarından geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kaçıran bu yıl da defalarca canı yanan Trabzonspor şikayet dilekçesi hazırlamıştı. Trabzonspor'un dilekçesinde sadece MHK ve hakemleri değil, TFF ile sürekli aleyhlerinde karar veren kurulları da yer alıyor. Bordo-mavililer, 'bağımsız ve tarafsız' olmadıklarını düşündükleri Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve kurullarını FIFA'ya şikayet edecek. Bu dosya pazartesi günü FIFA Genel Merkezi'ne iletilecek. Ancak başkan Ahmet Ağaoğlu ön alarak konuyu Kulüpler Birliği'ne de taşıdı.
BU DÜZEN BU ŞEKİLDE GİTMEZ
Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Kulüpler Birliği'ne sunduğu dosya işleme konuldu. Kulüpler Birliği üyeleri dosyayı değerlendirerek geri dönüş yapma konusunda fikir birliğine vardılar. Her kulübün Trabzonspor'un çağrısına vereceği kararın bağımsız olacağı kaydedildi. Ortak kararı Kulüpler Birliği açıklayacak. Ahmet Ağaoğlu, başkanlarla yaptığı konuşmada "Bu konuda birlikte hareket edelim. Bu futbol sistemi hepimizin canını yakıyor. Kurulların verdiği kararlarda en ufak standart yok. Bunu standart hale getirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.
TÜRK FUTBOLU İÇİN YAPTIK
Başkan Ahmet Ağaoğlu, konuyu FIFA'ya taşıma sebeplerini de açıkladı: "FIFA'nın en sıkı olduğu konu kendi etik kurallarına uyulmaması. Biz bu hamleyi Türk futbolunun düzelmesi için yaptık. Bizim rahatsızlığımız insanlarla değil, sistemle alakalı. Bu sistemin kökten değişmesi gerekiyor" (Fotomaç)
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında sahasında TÜMOSAN Konyaspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırırken bordo-mavililerde Ernest Muçi şık bir gole imza attı. Arnavut yıldız kaydettiği gol ile ilgili gelen soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte o sözler... -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında sahasında TÜMOSAN Konyaspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından bordo-mavililerde Teknik Direktör Fatih Tekke maçı değerlendirdi. İşte o sözler... -
Trabzonspor'da, TÜMOSAN Konyaspor karşısında alınan 3-1'lik galibiyetin ardından Paul Onuachu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor ile TÜMOSAN Konyaspor arasında oynanan müsabaka için Trabzon şehrine gelen TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na forma hediye etti. İşte detaylar...