Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'a 3 müjde birden!
Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'a sakatlıkları bulunan Caleb Ekuban, Anthony Nwakaeme ve Abdulkadir Parmak'tan müjdeli haber geldi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.07.2020 22:13
- Güncelleme Tarihi: 03.07.2020 22:48
Süper Lig'in 30. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'a konuk olacak olan Trabzonspor'da sakatlıları bulunan Ekuban, Nwakaeme ve Abdulkadir Parmak'ın son durumu merak konusu olmuştu.
3 yıldız futbolcu, takımla birlikte 2 aşamalı antrenmana katıldı. İlk bölümde koşu antrenmanı yapan Ekuban, Nwakaeme ve Parmak, daha sonra çift kale maçta yer aldı.
ABDULKADİR SEVİNCE BOĞDU
Antrenmanda ilk bölümünde Ekuban çift kale mücadele yer alırken 2. bölümünde ise Nwakaeme kendisini denedi.
Fırtına'nın bir diğer sakat oyuncusu Abdulkadir Parmak'ın antrenmanda süre aldığı öğrenilirken oyuncuların geri dönüşü teknik heyeti sevince boğdu.
CUMARTESİ KARAR VERİLECEK
4 Temmuz Cumartesi günü 16.00'da gerçekleştirilecek olan idmanda da denenecek olan futbolcuların oynayıp oynamayacağına karar verilecek.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için kapsamlı bir operasyon hazırlıyor. Bordo-mavililerin orta saha ve forvetin yanı sıra savunmaya da takviye yapması beklenirken Abdoulaye Doumbia, Eddy Doue ve Richarlison transfer gündemindeki isimler arasında yer alıyor. -
Euro Club Index, Trendyol Süper Lig'de 2026-2027 sezonunda şampiyon olması beklenen takımı ve tüm kulüplerin sezon sonunda ulaşacağı tahmini puanları açıkladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek ligde üst üste 5. galibiyetibi aldı ve 22 puana yükseldi. -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK, Papara Park'ta karşı karşıya geldi. Bordo-mavili ekip, taraftarı önünde oynadığı mücadeleyi 2-0 kazanarak üç puanın sahibi oldu. Thomas Reis yönetiminde üst üste 7. galibiyetini elde eden Fırtına, zirve takibini sürdürdü. Spor yazarları mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte detaylar... (GS spor haberi)