"Pes etmek yok"
Bordo-mavililer sahalarında lig sonuncusu Ankaragücü ile berabere kalarak büyük yara alırken futbolcular maç sonunda bir hayli üzgündü. 90 dakika bitiminde soyunma odasında kimsenin sesi çıkmıyordu. İçerideki kasvetli havayı, kaptan Jose Sosa ve Uğurcan Çakır dağıttı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.06.2020 - 02:27
Her iki oyuncu "Daha bu iş bitmedi. Pes etmeyeceğiz. Buralara bu takımı biz getirdik. Bundan sonra da her maçımızı kazanıp şampiyon olmak için uğraşacağız" dediler. Diğer futbolcular da iki yıldıza uyarak şampiyonluk sözü verdiler. Oyuncuların, kötü performans üzerine de kendi aralarında bir konuşma yaptığı kaydedildi.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 7 Aralık Pazar günü deplasmanda Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Göztepe deplasmanına konuk olacak Trabzonspor'un maç kadrosu açıklandı. İşte eksikler... -
Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan 2 isimden müjdeli haber geldi. Tim Jabol Folcarelli ve Augusto bir maçlık sakatlık sürecinden sonra, Göztepe maçı öncesinde yapılan antrenmanda takımla çalışmalara başladı. -
Süper Lig'de 3. sırada bulunan Trabzonspor zorlu Göztepe deplasmanına konuk olacak. Bordo mavililerde hedef 3 puan. Trabzonspor, İzmir deplasmanından 3 puanla ayrılırsa 2. sıraya yükselecek. İşte karşılaşma öncesi muhtemel 11'ler.