John Obi Mikel'den veda mesajı
Trabzonspor ile sözleşmesini fesheden Nijeryalı futbolcu Obi Mikel, sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı. Mikel, Instagram'dan yaptığı paylaşımla vermek zorunda olduğu en zor kararlardan birini verdiğini belirtti.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.03.2020 22:53
Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen koronavirüs salgını nedeniyle kendini rahat hissetmediğini ve bu ortamda futbol oynamak istemediğini açıklayan John Obi Mikel, bordo-mavili kulüple olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti. 32 yaşındaki futbolcu, ayrılık sonrası Instagram hesabından bir veda paylaşımı yaptı. Taraftarlara teşekkür eden Obi Mikel, yaptığı açıklamada "Tüm hayranlarıma destekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm takım arkadaşlarım, teknik ekibim, sağlık ekibim ve malzemecim Ayatabi'ye teşekkür etmek istiyorum. Vermek zorunda olduğum en zor kararlardan biriydi, ama şu anda hepimizin ailelerimize bakması, onlarla zaman geçirmesi ve onları korumamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.
İşte o paylaşım:
DİĞER HABERLER
-
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Fulham ile sözleşmesi sona eren Harry Wilson'ı gündemine aldı. Yıldız isimle görüşen bordo mavililer, önümüzdeki günlerde gerekli adımları atabilir. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Trabzonspor ile ilgili flaş bir iddia geldi. İspanyol basını; bordo mavililerin, Sevilla’nın sol kanat oyuncusu Ruben Vargas ile ilgilendiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trabzonspor'un gelecek vadeden isimlerinden Christ Oulai, Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarına girdi. Bordo-mavililer, genç oyuncunun geleceğiyle ilgili kritik bir karar alırdı. İşte detaylar... -
TFF Kulüp Lisans Kurulu, 22 Haziran 2026 tarihli toplantısında 2026-2027 Sezonu Süper Lig takım harcama limitlerini belirledi.