Guilherme ile 67 dakika
Karadeniz devinin yeni transferlerinden Guilherme kısa süredeki performansı ile göz doldurdu. Brezilyalı yıldız oynadığı maçlarda yaptığı katkıların ardından Hüseyin Çimşir tarafından G.Birliği maçında ilk 11'de görevlendirildi. 28 yaşındaki sağ kanat 67'de Abdulkadir Parmak ile değiştirildi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.02.2020 02:20
Karadeniz devinin yeni transferlerinden Guilherme kısa süredeki performansı ile göz doldurdu. Brezilyalı yıldız oynadığı maçlarda yaptığı katkıların ardından Hüseyin Çimşir tarafından G.Birliği maçında ilk 11'de görevlendirildi. 28 yaşındaki sağ kanat 67'de Abdulkadir Parmak ile değiştirildi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Evinde Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Aynı gün oynanan maçlarda Beşiktaş ve Trabzonspor da galip gelirken Süper Lig'de zirve yarışı karıştı. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor’u 4-3 mağlup etti. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan bordo-mavililer, ikinci yarıdaki etkili performansıyla geri dönüşe imza atarken Franculino Dju attığı iki golle galibiyette başrol oynadı.Trendyol Süper Lig'in gelecek haftasında Trabzonspor, sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Çaykur Rizespor ise deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. -
Trendyol Süper Lig'de 9 hafta oynanan maçların ardından tamamlandı. Euro Club Index de Galatasaray-Fenerbahçe, Beşiktaş-Başakşehir ve Çaykur Rizespor-Trabzonspor karşılaşmalarının ardından şampiyonluk oranlarını güncelledi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri (BJK FB GS TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-0 geriden gelerek 4-3 mağlup eden Trabzonspor, teknik direktör Thomas Reis yönetiminde zirve yarışına ortak olma yolunda önemli bir adım attı. Bordo-mavililer, Alman çalıştırıcıyla yakaladığı çıkışla dikkat çekerken Reis, kulüp tarihine geçen bir başarıya imza attı.