Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı
Trabzonspor, Süper Lig’in 17’nci haftasında oynayacağı İstiklal Mobilya Kayserispor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.12.2019 16:00
Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde saat 11.00'de yapılan antrenmanda futbolcular iki grup halinde çalıştı. Birinci grupta yer alan oyuncular toparlanma, ikinci gruptaki oyuncular ise telafi antrenmanı gerçekleştirdi. Sakatlığı bulunan ve tedavileri devam eden Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz ile Yusuf Sarı antrenmanda yer almadı.
ÖĞRENCİLERDEN ANTRENMANA ZİYARET
Antrenman öncesinde TSYD Trabzon Şubesi tarafından gerçekleştirilen 'Uzak Köylerdeki Çocuklar Spor Tesisleriyle Buluşuyor' projesi kapsamında Yomra Oymalıtepe İlkokulu ile Vakfıkebir Fen Lisesi öğrencileri antrenmanı ziyaret ederek futbolcular ve teknik direktör Ünal Karaman ile fotoğraf çektirdi.
Yarını izinli geçirecek olan bordo-mavililer, Perşembe günü yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk oldu. 7 golün çıktığı mücadelede kazanan taraf 4-3'lük skorla bordo mavililer oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları da Karadeniz derbisinde yaşananları ve Trabzonspor'un müthiş geri dönüşünü değerlendirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Trabzonspor haberleri (TS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Evinde Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Aynı gün oynanan maçlarda Beşiktaş ve Trabzonspor da galip gelirken Süper Lig'de zirve yarışı karıştı. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Çaykur Rizespor’u 4-3 mağlup etti. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan bordo-mavililer, ikinci yarıdaki etkili performansıyla geri dönüşe imza atarken Franculino Dju attığı iki golle galibiyette başrol oynadı.Trendyol Süper Lig'in gelecek haftasında Trabzonspor, sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Çaykur Rizespor ise deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-0 geriden gelerek 4-3 mağlup eden Trabzonspor, teknik direktör Thomas Reis yönetiminde zirve yarışına ortak olma yolunda önemli bir adım attı. Bordo-mavililer, Alman çalıştırıcıyla yakaladığı çıkışla dikkat çekerken Reis, kulüp tarihine geçen bir başarıya imza attı.