Ünal Karaman'dan Galatasaray sözleri
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, oyuncularıyla üst üste toplantılar yapıyor. Başarılı çalıştırıcı “Çok eksiğimizin olduğu maçta A.Gücü’nü derbide de Galatasaray’ı yenersek önümüz çok açılacak” dedi.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.11.2019 07:40
Milli aranın ardından Trabzonspor'da gözler Ankaragücü maçına çevrildi. Teknik direktör Ünal Karaman sakat ve cezalı oyuncuların yokluğunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti. Deneyimli çalıştırıcı, öğrencileriyle yaptığı toplantıda birçok eksiğin olduğu Ankaragücü mücadelesinin ardından da Galatasaray derbisini kazanmaları halinde Süper Lig'de çok avantajlı bir konuma geleceklerini kaydetti. Karaman "Bu sezon ligde en önemli maçlarımıza çıkacağız. 2 maçtan 6 puan çıkarabilirsek zirvedeki iddiamızı daha da perçinleriz. Sizlere güveniyorum" diye konuştu.
Trabzonspor, Ankaragücü ve Galatasaray engellerini sorunsuz atlatabilirse devreye kadar olan bölümdeki 4 karşılaşmasını alt sıralardaki takımlarla oynayacak. Fırtına bu iki maçın ardından sırasıyla Antalyaspor (D), Denizlispor (E), Konyaspor (D) ve Kayserispor (E) ile karşılaşacak. Ünal Karaman, nispeten kolaylaşacak fikstürde fazla yara alacaklarını düşünmüyor. Başarılı çalıştırıcı bu sezon özellikle iç saha maçlarında kayıp istemiyor. Süper Lig'de her deplasmanın zor olduğunu belirten Karaman "Evimizde maçları kazanmalıyız. En fazla 2 beraberlik hakkımız var. Başarmalıyız" dedi.
161. MAÇI
Ünal Karaman, teknik direktörlük kariyerinde 161. maçına çıkacak. Deneyimli çalıştırıcı geride kalan 160 maçta 68 galibiyet, 33 beraberlik ve 59 mağlubiyet gördü. Çalıştırdığı takımlarda ortalama 1.48 puan ortalaması yakaladı. Trabzonspor ortalaması ise bu rakamın üzerinde. Bordo-mavililerin kulübesinde maç başına 1.71 puan topladı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig 8. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada Beşiktaş'tan Agbadou'nun eline çarpan topta bordo mavili oyuncular penaltı beklemiş ancak hakem maçı devam ettirmişti. A Spor'da yayınlanan 90+1 programında eski hakem ve usta yorumcu Mustafa Çulcu, pozisyonda kasıt bulunmadığı gerekçesiyle pozisyonun penaltı olmadığını söyledi. -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı mağlup etti. Maçın ardından bordo-mavili ekipte Thomas Reis açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan derbide Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'ı mağlup etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasındaki dev derbide Trabzonspor, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından Fotomaç gazetesinin usta yazarları, mücadeleyi çarpıcı ifadelerle değerlendirdi. İşte derbinin ardından kaleme alınan o yazılar...