Trabzonspor'da bir sakatlık daha!
Sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Trabzonspor'a kötü bir haber daha geldi. Bordo-mavililerin Portekizli stoperi Ivanildo Fernandes, sakatlığı nedneiyle mücadelenin 44. dakikasında oyun dışı kaldı.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.09.2019 - 20:54
- Güncelleme Tarihi: 15.09.2019 - 21:35
Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi.
Yeni sezonda sakatlıklar sebebiyle pek çok kez canı yanan bordo-mavililerde bir sakatlık şoku daha yaşanıyor. Bordo-mavililerin Portekizli stoperi Ivanildo Fernandes, sakatlığı sebebiyle mücadelenin 44. dakikasında oyundan çıktı ve yerini Hüseyin Türkmen'e bıraktı.
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Ekuban ve Yusuf Sarı da sakatlıklar sebebiyle Gençlerbirliği maçında forma giyemedi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor evinde Çaykur Rizespor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Fatih Tekke çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da Andre Onana mücadele sonrası açıklamalarda bulundu. -
Süper Lig devlerinden Trabzonspor, River Plate forması giyen 19 yaşındaki kanat oyuncusu Ian Subiabre için resmi teklifini iletti. Arjantin ekibinden bu teklife yanıt geldi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, sahasında Çaykur Rizespor'u Paul Onuachu'nun golüyle 1-0 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı.