Banega getirir Abou'atar'
İspanyol ekibi, Banega’nın yerine Joan Jordan’ı transfer ederek oyuncunun gidişine onay verdi. Portekiz basını da Aboubakar’ın G.Saray’dan teklif aldığını ve ayrılabileceğini kaydetti
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.06.2019 08:02
Galatasaray orta saha ve santrfor transferi için artık gün sayıyor... Sevilla'dan Banega ile ilgilenen Aslan, İspanyol ekibinin yaptığı hamleyle rahat bir nefes aldı. Sevilla, Eibar'da oynayan orta saha oyuncusu Joan Jordan'ı 15 milyon euro'ya transfer ederek Banega'nın satışının bir anlamda önünü açtı.
Teknik Direktör Fatih Terim'in eski yardımcısı Müfit Erkasap'ın itiraf ettiği Aboubakar'la ilgili de önemli bir haber çıktı. Portekiz basınından Sport TV, "Aboubakar, Porto'dan ayrılan bir sonraki isim olabilir. Porto Galatasaray'dan teklif alacak. Kamerunlu ayrılabilir" yorumunu yaptı. Fatih Terim'in iki yıldızı alarak ölümcül bir hücum hattı yaratmak istediği belirtiliyor.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor için İsveç basınından flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Takıma genç ve potansiyelli isimleri transfer edip parlatarak yüksek bonservis bedellerine satmasıyla dikkat çeken Fırtına'nın son olarak Sirius forması giyen 2004 doğumlu santrfor Robbie Ure için temaslara başladığı öne sürüldü. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberleri -
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un Avusturya kampı kadrosu açıklandı. -
Felipe Augusto satışının ardından alternatif bir golcü arayışı devam eden Trabzonspor, rotayı daha önce de gündeme gelen Ukraynalı golcü Vladyslav Vanat'a çevirdi. İşte detaylar...(TS spor haberi) -
Trabzonspor'un bir süredir transfer gündeminde bulunan Tolu Arokodare'nin transferi için bordo-mavililere büyük bir şans doğdu. Championship temsilcisi Wolverhampton Wanderers'ta idmandan kovulan 25 yaşındaki golcünün tesislere girmemesi için önlem alındı. Fırtına'nın bu gelişe sonrasında transfer için harekete geçeceği öne sürüldü. İşte detaylar... (TS SPOR HABERİ)