Trabzonspor, son yılların en az transfer harcamasını yapacak
Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon izlediği transfer politikasından mali ve sportif açıdan önemli bir verim alan Trabzonspor, bu sezon da aynı politika üzerinde duruyor.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 29.05.2019 - 13:14
Transfer politikası belli
Trabzonspor geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda transfer politikasını belirlemiş durumda. 5-6 oyuncu transferi gerçekleştirmeyi planlayan bordo-mavililer söz konusu oyuncular arasında ise bonservis bedeli ödemeyeceği, kiralık takıma katabileceği veya çok düşük maliyetle kadroya katabileceği oyuncular üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Transferde zarar eden değil, kar eden kulüp
Trabzonspor, artık transferde zarar eden değil kar eden kulüplerden olma yolunda ilerliyor. Bunun en önemli sınavını ise geçtiğimiz sezon veren bordo-mavililer, takımdan ayrılan futbolculardan ise 9 milyon 590 bin Euro gelir elde etmişti. Transfer ettiği oyunculara ise 2 milyon 200 bin Euro bonrservis bedeli ödeyerek, bordo-mavili kulübün transfer politikası tamamen değişmişti.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçına konuk takımın taraftarları alınmayacak. -
Trabzonspor'da tüm gözler Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçına çevrilmişken, sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalan Oleksandr Zubkov'dan kötü haber geldi. A Spor muhabiri Yunus Emre Sel, bordo mavili yıldızın sakatlığındaki son durumu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar... -
Trabzonspor'un transferin son saatlerinde kadrosuna katmaya oldukça yaklaştığı Fenerbahçeli milli futbolcu Oğuz Ayın transferinin gerçekleşmeme sebebi ortaya çıktı. İşte detaylar... (TS spor haberi) -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 14 Şubat Cumartesi günü Papara Park'ta Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.