Ünal Karaman: "Kupayı istiyoruz"
Çeyrek final rövanşında Ümraniye ile oynayacak olan Trabzonspor’da teknik direktör Karaman kupaya büyük önem verdiklerini söyledi. Başarılı çalıştırıcı “Kupayı kimse altın tepside sunmaz. Ona ulaşmak için mücadele edeceğiz” dedi
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.02.2019 - 02:30
Bordo-mavililer, Süper Lig'de Göztepe'yi deplasmanda mağlup ettikten sonra rotasını kupadaki Ümraniyespor mücadelesine kırdı. Ligde aldığı 3 puanla moral bulan Trabzonspor tamamen uzun süredir hasret kaldığı Türkiye Kupası'na odaklanmış durumda. Teknik direktör Ünal Karaman da genç oyuncuların katkısıyla iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek bunu kupayla taçlandırabileceklerini söyledi. Başarılı çalıştırıcı, öğrencileriyle yaptığı görüşmelerde onları bu yönde motive ediyor.
ADIM ADIM GİDECEĞİZ
Fırtına'nın hocası Ünal Karaman, şehrin kupa hasretini dindirmeleri gerektiğini, futbolcularına aktardı. Karaman "Ümraniyespor'un ne kadar önemli bir rakip olduğunu biliyoruz. Neler yapabileceğini de ilk maçta gördük. Adım adım gideceğiz. Önce yarı finali istiyoruz. Bu sene kupayı istiyoruz. Ancak kimse bunu bize altın tepsi içerisinde sunmayacak. Sahada sonuna kadar mücadele etmenizi istiyorum" sözleriyle oyuncularını motive etti. Deneyimli hoca konuşmasının sonunda "Hepinize güveniyorum" dedi.
SON KUPASI 2010'DA
Karadeniz Fırtınası, Türkiye Kupası'nın başarılı ekiplerinden biri. Bu önemli kupayı müzelerine 8 kez taşıdılar ve 17 kez kazanan Galatasaray ile 9 defa şampiyon olan Beşiktaş'ı takip ediyorlar. Ancak bordo- mavililer son yıllarda kupada istediği sonuçları alamadı. Trabzonspor son olarak 5 Mayıs 2010'da Şanlıurfa'daki finalde Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupayı kazanmıştı. Maçta F.Bahçe, 55'te Alex ile öne geçmiş, Trabzonspor, 66'da Umut Bulut, 80'de Engin Baytar ve 90'da Colman'ın golleriyle mutlu sona ulaşmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig'deki sekiz takımdan daha fazla gol atan Paul Onuachu ve Felipe Augusto (15) bordo mavili takımın zirve yarışındaki en büyük kozları oldu. -
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında 29 Kasım Cumartesi günü sahasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. -
Trabzonspor'un Fransız futbolcusu Tim Jabol Folcarelli, bordo-mavili forma ile tarihe geçecek başarılar kazanmayı hedeflediğini belirtti. -
Trendyol Süper Lig'de 13 hafta sonunda 28 puanla 3. sırada yer alan Trabzonspor'da kulüp başkanı Ertuğrul Doğan döneminde en iyi puan ortalamasını yakalayan teknik direktör Fatih Tekke oldu.