Trabzonspor kafilesi İstanbul'a gitti
Trabzonspor, Süper Lig'in 15. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile yapacağı maç için İstanbul'a gitti.
- Trabzonspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 08.12.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 08.12.2017 14:15
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, tarifeli uçakla İstanbul'a hareket etti.
Kafilede sakatlıkları devam eden Jan Durica, Okay Yokuşlu ve Uğur Demirok ile hasta olan kaleci Alvarado Esteban yer almadı.
Bordo-mavililerin Kasımpaşa maçına Onur Recep Kıvrak, Pereira, Mas, Hubocan, Mustafa Akbaş, Onazi, Kucka, Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan, Burak Yılmaz, N'Doye 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.
DİĞER HABERLER
-
Devre arasında orta sahaya bir takviye yapmayı hedefleyen Trabzonspor, sezon başında da gündeme gelen Eddy Doue'yi takibini sürdürüyor. Portekiz basını bordo-mavili ekibin teklfini duyurdu. İşte detaylar... -
Trabzonspor, ara transfer döneminde savunma hattını güçlendirmek için Dinamo Kiev forması giyen 21 yaşındaki Taras Mykhavko’yu gündemine aldı. -
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan döneminde kulübün ekonomik yapısında önemli değişimler yaşandı. Sponsorluk anlaşmaları, Bankalar Birliği'nden çıkış, gayrimenkul projeleri ve oyuncu satışlarıyla yeni gelir kaynakları oluşturulurken, bordo-mavililerde sürdürülebilir ve borçsuz bir yapı hedefleniyor. -
Trabzonspor, daha önce transferi için girişimde bulunduğu Artem Bondarenko'yu yeniden gündemine aldı. Bordo-mavililerin scout ekibinin Al Ahli'de kiralık oynayan 26 yaşındaki futbolcuyu Suudi Arabistan'da takip edeceği ve teknik direktör Thomas Reis'in oyuncu hakkında rapor istediği belirtildi.