Trendyol 1. Lig’de şu ana kadar 7 takım teknik direktör değişikliğine gitti!
Trendyol 1. Lig'de 2025-2026 sezonunun ilk 10 haftasında 7 takım teknik heyetlerinde değişiklik yapmayı tercih etti. İşte detaylar...
- TFF 1. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.10.2025 - 11:30
- Güncelleme Tarihi: 22.10.2025 - 11:32
Ligde şu ana kadar Atakaş Hatayspor, Sakaryaspor, Alagöz Holding Iğdır FK, SMS Grup Sarıyer, Arca Çorum FK, Amed Sportif Faaliyetler ve Boluspor teknik direktör değişikliğine gitti.
Ligin yeni ekiplerinden Sarıyer, şu ana kadar 2 kez teknik direktörünü değiştirdi.
Sezona Murat Şahin yönetiminde başlayan Atakaş Hatayaspor Hugo Almeida'yı göreve getirirken, Sakaryaspor İrfan Buz'un yerine Serhat Sütlü, Iğdır FK Çağdaş Çavuş'un yerine İbrahim Üzülmez, Çorum FK Tahsin Tam'ın yerine Çağdaş Çavuş, Amed Sportif Faaliyetler Mehmet Altıparmak'ın yerine Sinan Kaloğlu, Boluspor Mustafa Er'in yerine Ertuğrul Arslan'la anlaştı.
Sezon başında teknik direktör Şenol Can'ın görev yaptığı Sarıyer, Yılmaz Vural'la anlaştıktan sonra Servet Çetin'i göreve getirdi.
GEÇEN SEZONDAN DEVAM EDENLER
Ankara Keçiörengücü'nde Sedat Ağçay, Bandırmaspor'da Mustafa Gürsel, Esenler Erokspor'da Osman Özköylü, Manisa FK'de Taner Taşkın, Pendikspor'da Uğur Uçar ve Ümraniyespor'da Bülent Bölükbaşı, geçen sezon bitiminde olduğu gibi takımlarının başında yer alıyor.
Bu ekiplerin dışında Adana Demirspor'da Koray Palaz, Bodrum FK'de Burhan Eşer, Erzurumspor FK'de Serkan Özbalta, İstanbulspor'da Mustafa Alper Avcı, Serikspor'da Sergey Yuran, Sivasspor'da Osman Zeki Korkmaz ve Vanspor FK'de Hakan Kutlu görevlerini sürdürüyor.
MEVCUT TEKNİK DİREKTÖRLERDEN 4'Ü 1. LİGDE ŞAMPİYONLUK YAŞADI
Ligde 4 teknik adam, daha önce takımlarını Süper Lig'e taşıma başarısı gösterdi.
Esenler Erokspor'un başında yer alan Osman Özköylü ve Iğdır FK Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ikişer kez Süper Lig sevinci yaşadı.
Özköylü, 2012-2013'te Kayseri Erciyesspor, 2022-2023'te Pendikspor, Üzülmez ise 2017-2018'de Çaykur Rizespor ve 2018-2019'da Gençlerbirliği'nin başında Süper Lig'e yükseldi.
Vanspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 2013-2014'te Mersin İdmanyurdu'nu, Sivasspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, 2021-2022'de İstanbulspor'u Süper Lig'e taşıdı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında SMS Grup Sarıyerspor ile Bandırmaspor'un karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf 1-0'lık skorla ev sahibi ekip oldu. -
Trendyol 1. Lig’in 15. haftasında Adana’da oynanacak karşılaşmada Adana Demirspor ile Atakaş Hatayspor, hem puan hem de moral açısından büyük önem taşıyan bir randevuda karşı karşıya gelecek. Ligde eksi 23 puanla son sıraya çakılan Mavi Şimşekler, taraftarı önünde çıkacağı bu maçla birlikte yeniden ayağa kalkmanın yollarını arıyor. Diğer tarafta ise kümede kalma savaşı veren Hatayspor’un hedefi net: Deplasmandan 3 puanla dönmek. 4 puanla 19. sırada yer alan bordo-beyazlı ekip, bu zorlu maçtan alacağı galibiyetle moral bulmayı amaçlıyor. Peki, Adana Demirspor-Hatayspor maçı ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? -
Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında Özbelsan Sivasspor ile Boluspor karşı karşıya geldi. Müsabakada kazanan taraf 1-0'lık skorla Özbelsan Sivasspor oldu. -
Trendyol 1. Lig'in 15. haftasında Sipay Bodrum FK, Arca Çorum FK'yı 4-0 mağlup etti. İşte detaylar...