Son dakika spor haberleri: Serdar Özkan'dan Bursaspor'a sert açıklama!
Son dakika spor haberleri: Bursaspor'un eski futbolcusu Serdar Özkan'dan yeşil-beyazlı takıma sert açıklama geldi. Özkan, "Ben geçen sene ne kadar adım attıysam karşılık göremedim. Şunu bilin üzerinde baskı kurmaya çalıştığınız oyuncu 20 yaşında değil. O kadar çok şey var ki anlatmak istediğim ama dediğim gibi büyük camiaya saygımdan susuyorum” dedi.
- TFF 1. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.07.2021 - 22:46
- Güncelleme Tarihi: 25.07.2021 - 22:50
Bursaspor'un transfer tahtasının açılmasında kilit rol oynayan tecrübeli futbolcu Serdar Özkan, konuyla ilgili sert bir açıklama yayımladı. Yeşil-beyazlı takımın eski oyuncusu, "Ben geçen sene ne kadar adım attıysam karşılık göremedim. Şunu bilin üzerinde baskı kurmaya çalıştığınız oyuncu 20 yaşında değil. O kadar çok şey var ki anlatmak istediğim ama dediğim gibi büyük camiaya saygımdan susuyorum" dedi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da gözler transfer tahtasının açılmasına çevrildi. Yeni yönetimin gelmesiyle birçok dosyada olumlu sonuç alan yeşil-beyazlı kulüp, yasağın kalkmasına birkaç adım kala Serdar Özkan cephesinden olumsuz yanıtlar aldı. Durumla alakalı olarak ise 34 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından sert bir açıklama yayımladı. Serdar Özkan şu ifadelerini kullandı:
"Şimdi siz beni hedef gösteriyorsunuz öyle mi? Ama ben o koskoca camiaya saygımdan dolayı konuşmayacağım. 1 ay önce beni Bursa'ya çağırıp nasıl anlaştığımızı nasıl orta yolu bulduğumuzu da keşke anlatsaydınız. Sonrasındaki tavrınızı da anlatsaydınız. Şimdi işin kolayı 1 kişi kaldı Serdar parasının hepsini istiyor. Bu kadar kolay değil insanları küçültmeye çalışmak, karalama yapmak. Ayıptır, günahtır. Merak etmeyin bizim konuştuklarımız aramızda kalır. Ben geçen sene ne kadar adım attıysam karşılık göremedim. Şunu bilin üzerinde baskı kurmaya çalıştığınız oyuncu 20 yaşında değil. O kadar çok şey var ki anlatmak istediğim ama dediğim gibi büyük camiaya saygımdan susuyorum. Not: 6 senedir Eskişehirspor'dan alacağıma her sene ilk imzayı ben atıyorum. Bu taraftan da bakın istedim. Kalın sağlıcakla."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında Serikspor, sahasındaki tadilat nedeniyle Bolu Atatürk Stadyumu'nda karşılaştığı SMS Grup Sarıyer'i 3-0 yendi. İşte detaylar... -
Trendyol 1. Lig’de İmaj Altyapı Van Spor FK, kendi sahasında Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü ile karşılaştı ve maçın son dakikasında attığı golle 1-1 berabere kaldı. İşte detaylar... -
Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında sahne, haftanın en dikkat çeken karşılaşmalarından birine ayrılıyor. Serik Spor, sahasında ağırlayacağı SMS Grup Sarıyerspor karşısında serisini devam ettirmenin hesaplarını yapıyor. Sinan Paşalı yönetiminde ritmini bulan Antalya temsilcisi, art arda gelen galibiyetlerin ardından üst üste üçüncü kez sahadan zaferle ayrılmak istiyor. Rakip Sarıyerspor ise son haftalarda toparlanma sinyallerini fazlasıyla verdi. Servet Çetin önderliğinde iki maçtır kazanan İstanbul ekibi, yakaladığı bu çıkışı Serik deplasmanında da sürdürmeyi amaçlıyor. Peki, Serik Spor-Sarıyerspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? -
Trendyol 1. Lig ekibi Arca Çorum FK, 8 maçlık görev sürecinin ardından teknik direktör Çağdaş Çavuş ile yollarını ayırdığını açıkladı. Kulüp, Çavuş’a teşekkür ederek yeni bir teknik yapılanmaya gidileceğini duyurdu. İşte detaylar...