Son dakika spor haberi: Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Mario Balotelli hakkında konuştu! "Teklifte bulunduk bekliyoruz"
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'un kulüp başkanı Murat Sancak, genç, koşan ve mücadele eden bir takım oluşturmayı hedeflerini ifade etti. Balotelli transferi ile ilgili de konuşan Sancak, Balotelli'ye teklifte bulunduk, bekliyoruz. Transferin sonuçlanması uzun sürer, hemen beklemeyin" dedi. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri
- TFF 1. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.05.2021 12:23
Sancak, TFF 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
Süper Lig hasretlerinin 26 yıl sonra son bulduğunu anımsatan Sancak, şampiyonluk mücadelesinde teknik direktör Samet Aybaba'nın tecrübesine dikkati çekti.
Sancak, Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini belirterek, "Takımdan ayrılan oyunculara, şampiyonluk mücadelesine sundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Kalan oyuncularla kampa gireceğiz. Kamptan sonra takımdan ayrılmalar olabilir. Gidenler gitti, kalanlar kamptan sonra... Takım kaptanları Gökhan İnler ve Volkan Şen şu an bizimle. Hocamızdan aksi yönde bir talep gelmedi." açıklamasında bulundu.
"BALOTELLI'YE TEKLİFTE BULUNDUK, BEKLİYORUZ"
Sancak, 25 yaşındaki Senegalli savunma oyuncuları Joher Rassoul'ün transfer olacağına yönelik iddialarla ilgili, "Benden öyle oyuncu almak kolay değil. Rassoul için resmi bir teklif almadık. Önce bir teklifleri görmemiz lazım." diye konuştu.
Transfer çalışmalarına başladıklarını aktaran Sancak, takımla ismi anılan oyuncularla ilgili şunları kaydetti:
"Gervinho, Trabzonspor'la anlaştı, oraya gidiyor. Balotelli'ye teklifte bulunduk, bekliyoruz. Transferin sonuçlanması uzun sürer, hemen beklemeyin. Welbeck gündemimize geldi ama pahalı, alamayız. Mehmet Topal transferi gündemimize hiç gelmedi. Kalecilerle ilgili alternatiflerimiz var. Transferle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Genç, koşan, mücadele eden bir takım oluşturmayı düşünüyoruz. Transferde isimleri paylaşamayız. İmza attırmadan hiçbir şeye inanmayın."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da forma giyen 25 yaşındaki futbolcu Tolga Kalender, hayatını kaybetti. -
1. Lig'de gösterdiği performans Süper Lig'e dönmenin hesaplarını yapan Bursaspor'da flaş bir iddia gündeme geldi. Yeşil-beyazlıların Fransız yıldız Paul Poga ile ilgilendiği belirtildi. MLS’den de talipleri bulunan 33 yaşındaki oyuncu için temaslar başladı. İşte detaylar... -
Kayserispor ile sözleşmesini fesheden 32 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu Carlos Mane’nin 75 bin Euro alacağından dolayı sarı-kırmızılı takıma transfer yasağı geldi. Kayserispor’un FIFA’daki toplam dosya sayısı 4’e yükseldi. -
Kayserispor, 1. Lig’de ilk 8 haftayı zirvede tamamlayarak milli araya moralli girdi. 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı-kırmızılılar, yalnızca 3 gol yiyerek ligin en az gol yiyen takımı olurken, 15 gol ve +12 averajla da dikkat çekti.