Karadeniz derbisi Bolu'nun
İlk yarısı 0-0 biten maçta Yarenler, 55 ve 68’de Rydell Poepon’un attığı gollerle rakibini yendi. Kırmızı-beyazlılar ligdeki ilk galibiyetini elde etti.
- TFF 1. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.10.2019 07:40
Sezona iddialı kadrolar kurarak giren ancak kötü sonuçlar nedeniyle dibe demir atan Bolu ile Giresun, Bolu Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda etkili olan taraf Bolu oldu. 55'te hızlı atağa çıkan ev sahibinde Bilal sağda Melih'i gördü, Melih'in arka direğe ortasını Mustafa Durak indirdi, Rydell Poepon tek vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0.
HOLLANDALI 5 YAPTI
Boluspor'da Poepon 68'de bir kez daha sahneye çıktı. Hollandalı futbolcu, ceza sahasına doldurulan topu kafayla ağlara göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0. 32 yaşındaki santrfor bu sezonki 5. golünü kaydetti. Yarenler bu sonuçla ligdeki ilk galibiyetini alırken, rakibiyle puanını eşitledi. Çotanaklar ise 5. mağlubiyetini aldı.
GALİBİYET SERİSİ OLACAK
Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ilk galibiyetlerini aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Dördüncü maçımıza çıktık. Zor bir rakibe karşı iyi oynayarak sonuca ulaştık. Takımın öz güvene ihtiyacı vardı. Haftaya da evimizde oynayacağız. Galibiyet serisine bağlayacağız" şeklinde konuştu.
DİĞER HABERLER
-
1. Lig'de gösterdiği performans Süper Lig'e dönmenin hesaplarını yapan Bursaspor'da flaş bir iddia gündeme geldi. Yeşil-beyazlıların Fransız yıldız Paul Poga ile ilgilendiği belirtildi. MLS’den de talipleri bulunan 33 yaşındaki oyuncu için temaslar başladı. İşte detaylar... -
Kayserispor, 1. Lig’de ilk 8 haftayı zirvede tamamlayarak milli araya moralli girdi. 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı-kırmızılılar, yalnızca 3 gol yiyerek ligin en az gol yiyen takımı olurken, 15 gol ve +12 averajla da dikkat çekti. -
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da forma giyen 25 yaşındaki futbolcu Tolga Kalender, hayatını kaybetti. -
Trendyol 1. Lig’de 8 haftada yalnızca 1 puan toplayarak son sırada bulunan Boluspor’a FIFA’dan kötü haber geldi. Kırmızı-beyazlı ekibin transfer tescil tahtası 3 dönem kapatıldı.