Göztepe'de Okan Buruk dönemi sona erdi
TFF 1. Lig'in 25. haftasında Eskişehirspor'a farklı mağlup olan Göztepe'de teknik direktör Okan Buruk görevinden istifa etti.
- TFF 1. Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.03.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 20.03.2017 13:47
Bunun ardından dün Eskişehirspor karşısında maalesef istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve hiç istemediğimiz bir skor aldık. Tüm bu yaşananlar üzerine yine Göztepe'nin menfaatleri adına görevimden ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Süper Lig'e yükselme yolunda ilk ikinin sadece 3 puan gerisinde olan Göztepe'nin hedefine ulaşacağına yönelik olan inancım tamdır. Başta başkanımız Mehmet Sepil olmak üzere tüm Göztepe camiasına görevde bulunduğum süre boyunca göstermiş oldukları destek için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ekenler Beton Sivasspor, sol kanat oyuncusu Benjamin Kimpioka'nın sözleşmesini feshetti. -
Sivasspor, FIFA’dan 3 dönem daha transfer yasağıyla cezalandırıldı. -
1’inci Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Belçika ekiplerinden Westerlo’da forma giyen Candan Başkale ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. -
1. Lig'de şampiyonluk yaşayarak Süper Lig'e dönmeyi hedefleyen Bursaspor, kariyerinde Manchester City ve Leicester City gibi dev kulüplerin formasını giyen Nijeryalı ünlü santrfor Kelechi Iheanacho'yu kadrosuna kattı.