Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze: Mağlubiyeti hak ettik
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Eyüpspor karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.10.2025 - 23:39
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor'a 2-0'lık skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, "90 dakika boyunca çok kötüydük. Çalıştığımız hiçbir şeyi sahada gösteremedik. Aslında maç çalıştığımız senaryo gibi geçti. Eyüpspor'u analiz ettik. Yeni hoca geldi ama çok farklı olmadı. Biz bugün hiçbir şey hak etmedik. Çok pozisyon verdik. Mağlubiyeti hak ettik. Rakibi tebrik etmek lazım" ifadelerini kullandı.
Takımda sakat oyuncular olduğunu vurgulayan Arveladze, "Sakatlıklar vardı. Başkalarına şans verme zamanı geldi. Bugün kaleci ve defans da kötü değildi. Önde çok kötüydük" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında İkas Eyüpspor, sahasında Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Selçuk Şahin ile yollarını ayıran Eyüpspor, yeni teknik direktörü Orhan Ak yönetiminde ilk sınavına çıktı. Ev sahibi ekip, taraftarı önünde galibiyet alarak kötü gidişe dur demeyi hedefliyor. 5 puanla 16. sırada yer alan Eyüpspor, iç saha avantajını kullanarak moral bulmak istiyor. Konuk ekip Kasımpaşa ise Shota Arveladze yönetiminde iyi bir form grafiği yakaladı. Son 5 maçını kaybetmeyen lacivert-beyazlılar, 9 puanla 11. sırada bulunuyor ve çıkışını sürdürmenin peşinde. İkas Eyüpspor-Kasımpaşa maçını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasının kapanış maçında İkas Eyüpspor konuk ettiği Kasımpaşa'yı mağlup etti. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında dört büyüklerin maçlarının tamamlanması ile birlikte şampiyonluk oranları güncellendi. İşte rakamlarda yaşanan o dikkat çeken değişimler... | Son dakika spor haberleri -
Eyüpspor Teknik Direktörü Orhan Ak, Kasımpaşa karşısında kazanılması gereken bir maçı kazandıklarını söyledi.