Trendyol Süper Lig’de günün VAR hakemleri belli oldu
Trendyol Süper Lig’de 9. hafta heyecanı sürüyor. Bugün oynanacak karşılaşmalarda görev yapacak VAR ve AVAR hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.10.2025 - 12:04
Günün ilk maçında Konyaspor - Kocaelispor karşılaşmasının VAR hakemi Onur Özütoprak oldu. Mücadelede AVAR görevini Abdullah Bora Özkara ve Alper Akarsu üstlenecek.
Beşiktaş - Gençlerbirliği maçında VAR koltuğunda Alper Çetin yer alacak. AVAR olarak Ceyhun Sesigüzel ve Eren Özemişçioğlu görev yapacak.
Çaykur Rizespor - Trabzonspor mücadelesinde VAR hakemi Ömer Faruk Turtay olarak belirlendi. AVAR ekibinde Hakan Yemişken ile Oğuzhan Aksu bulunacak.
Günün son maçında ise Başakşehir - Galatasaray karşılaşmasında VAR hakemi olarak Sarper Barış Saka görev yapacak. AVAR olarak Mehmet Kısal ve Mehmet Türkmen sahada olacak.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig’in 14. haftası, Akdeniz’de tempolu ve sonucu merakla beklenen bir mücadeleye sahne olacak. Hesap.com Antalyaspor ile Göztepe, son dönemde yakaladıkları form grafiğiyle dikkat çekerken, bu kritik randevuda üç puan için sahaya çıkacak. Antalyaspor cephesinde hedef net: Taraftar desteğini arkasına alarak çıkış başlatmak ve ligde üst sıralara doğru tırmanmak. Konuk ekip Göztepe ise Stanimir Stoilov önderliğinde adeta bambaşka bir kimliğe bürünmüş durumda. Peki, Antalyaspor-Göztepe maçı ne zaman ve saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? -
Trendyol Süper Lig'de İlhan Palut ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı ile anlaşma sağladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Ligin 14. haftasında Kasımpaşa sahasında RAMS Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan konuk ekip Başakşehir 3-1'lik skorla galip ayrıldı. İşte detaylar... -
TFF Tahkim Kurulu, bahis eylemi sebebiyle 3 ay ile 12 ay arasında ceza alan 35 futbolcunun itirazlarını reddetti.