Kocaelispor sağ bek Dijksteel ile sözleşme imzaladı
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kocaelispor, 28 yaşındaki sağ bek Anfernee Jamal Dijksteel ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.07.2025 17:27
Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kutsal renklere hoş geldin Dijksteel. Anfernee Jamal Dijksteel ile kulübümüz arasında 2+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır." ifadelerine yer verildi.
Hollanda doğumlu olan ve Surinam Milli Takımında oynayan Dijksteel, son olarak İngiltere'nin Middlesbrough takımında forma giydi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş’a 2-1 mağlup olan Kocaelispor’da teknik direktör Selçuk İnan, karşılaşmanın ardından hakem yönetimine sert tepki gösterdi. -
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor’u 2-1 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Siyah-beyazlılarda Dusan Vlahovic, ligdeki gol serisini sürdürürken gözler şimdi UEFA Avrupa Ligi’ndeki Hoffenheim maçına ve ardından oynanacak Trabzonspor derbisine çevrildi. -
Kocaelispor Başkanı Recep Durul, Beşiktaş karşılaşmasının ardından hakem kararlarına ve VAR sistemine tepki gösterdi. -
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Kocaelispor’u 2-1 mağlup eden Beşiktaş’ta teknik direktör Vincenzo Italiano, karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.