Kocaelispor Juventus'tan orta saha oyuncusu Nonge'yi renklerine bağladı
Trendyol Süper Lig'in yeni temsilcilerinden Kocaelispor, orta saha oyuncusu Joseph Honge'yi 3 yıllığına kadroya kattı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 09.07.2025 08:35
Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Joseph Nonge Boende ile kulübümüz arasında 2027-2028 sezonu sonuna kadar 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Camiamıza hoş geldin Nonge!" ifadelerine yer verildi.
20 yaşındaki Belçikalı futbolcu, geride kalan sezon Fransa Ligue 2 ekiplerinden Troyes ve İsviçre Süper Ligi temsilcisi Servette'te kiralık olarak forma giydi.
Ayrıca kulübün Autoport firması ile ana sponsorluk anlaşmasına imza attığı duyuruldu.
Konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşım yapıldı:
"Kulübümüz ile Autoport arasında müsabaka forması sırt reklam alanı kullanımı kapsamında ana sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır. Geçmiş senelerde olduğu gibi bir kez daha faaliyet gösterdiği şehrin takımına vermiş olduğu destek ve katkı için Autoport ailesine teşekkürlerimizi sunarız."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de 2026-2027 sezonu için geri sayım sürerken, Türkiye Futbol Federasyonu ilk hafta maç programını açıkladı. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, hazırlık maçında Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi. -
Kulüpler Birliği Başkanı Ertuğrul Doğan, yabancı oyuncu kuralıyla ilgili tartışmalara son noktayı koydu. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Arca Çorum FK, Rumen milli futbolcu Andrei Borza'yı kadrosuna kattı.