Yabancı kuralı kaç olacak? TFF'nin toplantısı saat kaçta?
Son dakika spor haberi: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bugün yabancı kuralı için toplanacak. Beşiktaş ve Trabzonspor'un başvuru sonrasında bu konu karara bağlayacak. İşte detaylar...
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.09.2024 10:48
Beşiktaş ve Trabzonspor, yabancı sayısının değişmesi için Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunmuştu. TFF Yönetim Kurulu'nun, bugün yapacağı toplantıda konuyu karara bağlayacağı bildirildi.
Son Kulüpler Birliği toplantısında yabancı sayısının artması, tartışma konusu olmuştu. Bazı kulüpler, "Biz kurala göre hazırlık yaptık. Sıkıntımız yok" derken, özellikle Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor ise yabancı sayısının 1 artmasını istemişti.
Toplantı sonrası Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Federasyonumuz 12'yi 14 yaptı. Bazı kulüplerin hâlâ fazla yabancıları var. Futbolcuların bonservissiz kalması zarar oluyor. Bunu federasyonla istişare edeceğiz. Sorun olmayan kulüplerin sorun olanlara destek olması gerektiğini ifade ettik" demişti.
Sabah'ta yer alan habere göre, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştireceği toplantıyla konuyu karara bağlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 108,1 milyar lirayı aştı. En yüksek borç Galatasaray'da bulunurken, gelirine oranla en yüksek borç yüküne sahip kulüp Beşiktaş oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Kocaelispor'u 2-1 mağlup ederek zirvede farkı 1'e indirdi. Siyah-beyazlıların galibiyeti sonrası puan durumu da güncellendi. -
Merkez Hakem Kurulu, Anthony Taylor tarafından ele alınan Hakem Kararları Analizi videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. -
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Kocaelispor'da Daniel Agyei, attığı golün ardından tribünlerden atılan yabancı madde nedeniyle yerde kaldı.