TFF'den maden ocağında meydana gelen patlama sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza taziye mesajı!
Türkiye Futbol Federasyonu, Amasra’da bulunan maden ocağında meydana gelen patlama sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımızla ilgili taziye mesajı yayınladı. TFF ayrıca, vefat eden madencilerimiz anısına 15, 16 ve 17 Ekim tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel ve amatör müsabakalarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.10.2022 - 11:10
Türkiye Futbol Federasyonu, Amasra'da bulunan maden ocağında meydana gelen patlama sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımızla ilgili taziye mesajı yayınladı.
İŞTE O AÇIKLAMA:
"Amasra'da bulunan maden ocağında meydana gelen patlama sonucunda vatandaşlarımızın hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yakınları ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülkemizi yasa boğan patlamada vefat eden madencilerimiz anısına 15, 16 ve 17 Ekim tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel ve amatör müsabakalarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak." ifadeleri kullanıldı.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de ilk hafta maçında Eyüpspor sahasında Konyaspor'u konuk etti. Yeşil beyazlılar, Eyüpspor'u 4-1'le geçti. -
Göztepe, Trendyol Süper Lig'de 1. Hafta mücadelesinde rakibi Çaykur Rizespor'u deplasmanda 0-3 mağlup etti. -
Trendyol Süper Lig 1. Hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor, İzmir temsilcisi Göztepe'yi konuk ediyor. Mücadeleyi Mehmet Türkmen yönetiyor. Karşılaşmayı haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
Hesap.com Antalyaspor, Trendyol Süper Lig 1. Hafta karşılaşmasında rakibi Kasımpaşa'yı kendi evinde 2-1 mağlup etti.