Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi! Ahmet Ağaoğlu'dan yabancı sayısı açıklaması
Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında başkan Ahmet Ağaoğlu ve TFF Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulunuyor.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.06.2022 - 17:57
- Güncelleme Tarihi: 14.06.2022 - 06:48
Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında başkan Ahmet Ağaoğlu ve TFF Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
Mehmet Büyükekşi, futbol alemine uzak bir insan değil. Kendisi, Gaziantep FK döneminde sorunları bizimle birlikte görmüş bir insan. Hemen hemen her konuda bir fikir birliğine vardık.
Yabancı kuralı ve yayın ihalesinin bir an önce çözüme kavuşturulması konusunda anlaştık. Verimli bir toplantı gerçekleştirdik.
8+3 kuralı en az bir sene daha devam etmeli.
MEHMET BÜYÜKEKŞİ:
Bir kuş, tek kanatlı uçamaz. Bir kanat kulüplerse, diğer kanat da federasyon. Sadece Süper Lig de değil, amatörden başlayarak en yukarıya kadar her kulübümüz önemli. Her kulübün kendine has problemleri var.
Bütün kulüplerimiz içeride bana destek olacaklarını söylediler. Şeffaf, adil ve güvenilir bir yönetim göstereceğiz.
Sorunları gayet iyi biliyorum. Bütün sorunları birlikte çözeceğiz. Bütün kulüplerle birlikte çalışacağız. Özellikle kulüplerin ekonomik sorunları var. Bu sorun nedeniyle de altyapılardan çok fazla futbolcu yetişmiyor.
Seçim bitince, her şey biter. Bizim en önemli destekçilerimiz, kulüplerimiz olacak. TFF'yi iç ve dış denetime açmak istiyoruz. Zamana geçirirsek, güzel işlere imza atacağız.
Sosyal medyada listemle ilgili iddialar var, inanmayın. Listemiz belli değil. Çarşamba akşamı inşallah belli olur. Güzel işler yapacak, güzel özellikleri olan arkadaşlarımızı aramıza katmak istiyoruz. Mehmet Sepil başkana görev teklif ettik ama olmayacak.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında RAMS Başakşehir ile Gaziantep FK, kritik bir karşılaşmada karşı karşıya geliyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’a 1-0 mağlup olan Başakşehir, Nuri Şahin yönetiminde ligde ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyor. Gaziantep FK ise kısa bir aranın ardından yeniden göreve getirilen Burak Yılmaz’la birlikte zorlu deplasmandan 3 puan çıkararak 6. sıraya yükselmeyi hedefliyor. RAMS Başakşehir-Gaziantep FK maçını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
Trendyol Süper Lig'de 18. ve 19. haftalarda oynanacak karşılaşmaların programı belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'de 17. hafta, Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı ile sona erdi. Bordo-mavililerin Eryaman Stadyumu'nda 4-3 mağlup olduğu maçın ardından gözler puan durumuna çevrildi. İşte Trendyol Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Trendyol Süper Lig'in ilk yarısında en fazla penaltıyı 5'er kez ile Fenerbahçe, Trabzonspor ve Gaziantep FK kazandı. Bordo-mavililer, 5 penaltıyı da gole çevirerek bu alanda zirvede yer aldı.