Luis Suarez transferinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kötü haber!
İspanya Ligi takımlarından Atletico Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luis Suarez'le ilgili flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncuya Premier Lig'den talip çıktı. Uruguaylı golcü için eski takım arkadaşı devreye girdi. İşte ayrıntılar... (aspor.com.tr - Dış Haberler / KUBİLAY AÇIKGÜN)
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.04.2022 10:55
- Güncelleme Tarihi: 20.04.2022 10:58
Atletico Madrid'le sezon sonu sözleşmesi bitecek dünyaca ünlü golcü oyuncu Luis Suarez'in yeni sezondaki adresi netleşiyor.
Yıldız futbolcu için Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın devrede olduğu belirtilmişti. İki kulübün de Suarez'in menajeriyle görüşmelere başladığı haberleri basına yansımıştı.
Uruguaylı oyuncu ile ilgili İngiliz basınından flaş bir transfer iddiası geldi.
Premier Lig takımlarından Aston Villa teknik direktörü Steven Gerrard'ın, Liverpool'dan eski takım arkadaşı Luis Suarez ile tekrar çalışmak istediği kaydedildi.
İngiliz basınında yer alan haberde, 35 yaşındaki forvetin İngiltere'ye dönmeye sıcak baktığı yazıldı.
Suarez, bu sezon Atletico formasıyla 40 maça çıkarken, 13 gol ve 3 asist kaydetti.
Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan Suarez, kariyerinde Barcelona, Liverpool, Ajax, Groningen ve Nacional gibi takımlarda da forma giydi.
DİĞER HABERLER
-
Merkez Hakem Kurulu, Anthony Taylor tarafından ele alınan Hakem Kararları Analizi videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. -
Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 108,1 milyar lirayı aştı. En yüksek borç Galatasaray'da bulunurken, gelirine oranla en yüksek borç yüküne sahip kulüp Beşiktaş oldu. -
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ertuğrul Doğan, yayın ihalesiyle ilgili yazılı bir açıklama yayınladı. -
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Kocaelispor'da Daniel Agyei, attığı golün ardından tribünlerden atılan yabancı madde nedeniyle yerde kaldı.