Son dakika transfer haberi: Galatasaray ve Beşiktaş 3 isim için yarışta!
Transfer çalışmaları devam eden Spor Toto Süper Lig'in iki devi Galatasaray ve Beşiktaş, birçok oyuncu için de yarış halinde. Devler, Göztepe'den Halil Akbunar, Sassuolo'dan Kaan Ayhan ve Benfica'dan Gedson Fernandes'i kadroya katmak için savaş veriyor. İşte flaş gelişmenin detayları... | Son dakika spor haberleri (GS BJK spor haberi)
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.06.2021 09:40
Geçen sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş ile ligi ikinci sırada tamamlayan Galatasaray, yeni sezon öncesi bir kez daha transferde karşı karşıya geldi.
Yeniasır'ın haberine göre, Süper Lig'in iki devi, Göztepe'den Halil Akbunar, Sassuolo'dan Kaan Ayhan ile Benfica'dan Gedson Fernandes'i kadroya katmak için savaş veriyor.
Teknik direktör Sergen Yalçın ile yeniden anlaşılması üzerine transfere yönelen siyah-beyazlıların İzmir ekibi Göztepe ile sözleşmesi süren Halil Akbunar'ın transferinde bir adım önde olduğu kaydedildi.
Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Kara Kartal'ın bu transferi kısa sürede bitirmek istediği açıklandı. İki takımın da ısrarla istediği Kaan Ayhan için de girişimler hızlandı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in İtalyan ekibinde forma giyen milli oyuncuyla görüştüğü ve söz aldığı ifade edildi. Yönetimden transferin bitmesini istedi.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da Gençlerbirliği galibiyetinin ardından Rafael Leao'dan gelen sakatlık haberi moralleri bozdu. Kasık adalesinde zorlanma yaşayan Portekizli yıldız, Lille maçı ve Fenerbahçe derbisine yetişebilecek mi? İşte tüm detaylar... -
Rennes'te sergilediği başarılı performansla transfer piyasasının dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Mahamadou Nagida için Süper Lig'den flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş ve Fenerbahçe, 21 yaşındaki Kamerunlu sol bekin transferi için harekete geçti. Genç oyuncunun geleceğiyle ilgili aldığı karar ise sürecin seyrini değiştirdi. İşte detaylar... -
Bir dönem Fenerbahçe ve Alanyaspor formaları giyen, son olarak Konyaspor'da yardımcı antrenörlük yapan Steven Caulker, görevinden ayrıldıktan sonra yaşadığı işsizlik sürecini anlattı. -
Trabzonspor ve Beşiktaş'ta görev yapan isimlerden Şenol Güneş, pazartesi günü oynanacak derbi hakkında görüşlerini paylaştı.