Hatayspor Pablo Santos ile anlaşmaya vardı
Gelecek sezon Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen Hatayspor stoper bölgesi için Braga'da forma giyen 28 yaşındaki Pablo Santos'u kiralık olarak kadrosuna kattı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.08.2020 22:56
TFF 1. Lig'de şampiyon olan ve tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Hatayspor, ligde kalıcı olacak kadro kurmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda rotasını Portekiz'e çeviren bordo-beyazlılar, Braga'dan Pablo Santos ile prensipte anlaştı. Geçtiğimiz sezon Rubin Kazan'da kiralık olarak forma giyen başarılı defans oyuncusu Rusya'da 9 karşılaşmada görev aldı.
PABLO SANTOS KİMDİR?
Defans hattında görev yapan 28 yaşındaki Pablo Santos, son iki sezonda Braga formasıyla 45 maça çıktı ve 4 gole imza attı. Geçtiğimiz sezon 2.yarıda, Mart-Temmuz 2020 tarihleri arasında Rusya'nın Rubin Kazan takımında kiralık olarak 9 maça çıkan Pablo Santos; 1,85 boyunda, stoper ve ön libero olarak oynuyor, sol ayağına çok hakim.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 10 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti. -
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu. -
Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın VAR kayıtları açıklandı. İşte tartışmalı pozisyonlarda konuşulanlar... -
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu'nda (MHK) yapılan yeni görevlendirmeleri duyurdu. Yapılan açıklamaya göre MHK Başkanlığı görevine, halen Elit Hakem Direktörü olarak görev yapan Anthony Taylor getirildi.