TFF'den Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nda değişiklik
Türkiye Futbol Federasyonu, gelecek sezon geçerli olmak üzere Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'na geçici maddeler eklenmesine karar verdi.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.06.2020 14:21
- Güncelleme Tarihi: 26.06.2020 14:39
Federasyondan yapılan açıklamada, "TFF Yönetim Kurulu'nun 25.06.2020 tarih ve 38 sayılı toplantısında, Covid-19 salgını ve salgının Kulüp Mali Tablolarına olan olumsuz etkisi nedeniyle UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatında yapılan değişiklikler uyarınca, 2020/2021 sezonunda geçerli olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'na Geçici Madde 10, 11 ve 12 eklenmesine karar verilmiştir" ifadeleri yer aldı.
DİĞER HABERLER
-
Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, takımın mevcut performansından memnun olmadıklarını ancak küme düşme endişesi taşımadıklarını söyledi. Çapa, devre arasında en az bir forvet transferi yapacaklarını da açıkladı. -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, evinde Göztepe'ye 2-1 mağlup olarak üst üste 2. haftadan puansız ayrıldı. İşte Süper Lig'de güncel puan durumu... -
Türkiye Futbol Federasyonu, PFDK kararlarını açıklandı. Buna göre Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası PFDK'ya sevk edilen Abdülkerim Bardakcı'ya 2 maç, Archie Brown'a ise 3 maç men cezası verildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray ve Fenerbahçe haberleri (GS FB spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'u 4-0 mağlup ederek liderliğini garantiledi. Sarı-kırmızılılarda Osimhen ve Yunus Akgün gol sevinci yaşarken, Batrakov gol ve asistle, Sara ise iki asistle galibiyete damga vurdu. Rafael Leao da Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydetti.