Beşiktaş, Talisca için teklifini yaptı
Süper Lig devlerinden Beşiktaş, iki sezondur kiraladığı Talisca'nın bonservisini almak için Benfica'ya teklifte bulundu.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.10.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 10.10.2017 08:51
Beşiktaş Başkanı Orman, Talisca için bahsettiği 'agresif' teklifi Brezilya dönüşü uğradığı Lizbon'da bizzat Benfica başkanına sundu. Eğer 18 milyon euro'luk teklif kabul edilirse, Türk futbol tarihinin en pahalı transferi Talisca olacak. Bu arada Başkan Orman'a göre, gözden çıkardığı rakam hiç de yüksek değil. Çünkü aklında, sambacının sözleşmesine 60 milyon euro'luk bir serbest kalma maddesi koydurmak var.
Fotomaç
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, hazırlık maçında Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi. -
Trendyol Süper Lig'de 2026-2027 sezonu için geri sayım sürerken, Türkiye Futbol Federasyonu ilk hafta maç programını açıkladı. -
Kulüpler Birliği Başkanı Ertuğrul Doğan, yabancı oyuncu kuralıyla ilgili tartışmalara son noktayı koydu. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Arca Çorum FK, Rumen milli futbolcu Andrei Borza'yı kadrosuna kattı.