Burak Yılmaz için son teklif yapıldı
50. yılında şampiyon olmak isteyen Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği golcü oyuncu Burak Yılmaz için Beijing Guoan’a 4 milyon Euro’luk son teklif yapıldı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.07.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 21.07.2017 08:21
Bordo-Mavililer, uzun süredir peşinde olduğu Burak Yılmaz ile her konuda anlaşma sağlarken, kulübü Beijing Guoan ile pazarlıklarına devam ediyor.
Görüşmeye ilk olarak kiralık formülü üzerinden başlayan Trabzonspor, Yeşil-Beyazlılar'ın bu öneriye sıcak bakmaması üzerine 32 yaşındaki futbolcunun bonservisine 4 milyon Euro (16 milyon TL) civarında bir teklif yapmıştı. Bu durum sonrası düşünmek için süre isteyen Çin kulübünün kararını hafta başına kadar bildirmesi bekleniyor.
Kral'dan büyük fedakârlık
Çin'de senelik 6 milyon Euro'ya (24 milyon TL) yakın maaş alan yıldız futbolcu, Trabzonspor'a gelebilmek için alacağından bile feragât edecek. Ayrıca Karadeniz ekibinin de Burak'a yıllık 2.8 milyon Euro (11 milyon TL) civarında bir ücret önerdiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcu, şu anda devam eden Çin Ligi'nde çıktığı 11 karşılaşmada 8 kez rakip fileleri havalandırdı.
Fanatik
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Gençlerbirliği ile Erzurumspor FK karşı karşıya gelecek. Gençlerbirliği - Erzurumspor FK maçıyla ilgili tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. -
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Gençlerbirliği ile Erzurumspor FK karşı karşıya geliyor. Gençlerbirliği-Erzurumspor FK maçını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. -
Trendyol Süper Lig 3. hafta maçında Gençlerbirliği evinde Erzurumspor ile berabere kaldı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak müsabakaları yönetecek hakemler açıklandı.