Cengiz Ünder: En iyi taraftar Beşiktaş'ta
Başakşehir'in genç yıldızı Cengiz Ünder, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Cengiz, Beşiktaş taraftarına övgüler yağdırırken "En çok baskıyı Beşiktaş'a karşı Vodafone Park'ta hissettim" dedi.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 22.06.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 22.06.2017 19:59
Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk adayı ekiplerinden Medipol Başakşehir'in ve Milli Takım'ın genç yıldızı Cengiz Ünder, Bein Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Genç yıldız futbol hayatından özel hayatına kadar her konuya değindi.
Cengiz, en çok baskı hissettiği stadın Vodafone Park olduğunu belirtirken "En çok baskıyı Beşiktaş'a karşı Vodafone Park'ta hissettim. Tribünlerde boş yer yoktu. Bence en iyi taraftar oradaydı. Beşiktaş taraftarının karşısında sevinirken bile rahat rahat sevinemiyorsun. Sonuçta çok güçlü bir taraftar" ifadelerini kullandı.
Seyircinin ve taraftarın önemine de değinen Cengiz, "Seyircimiz olsa durumumuz farklı olabilirdi. Ama aynı zamanda baskı da yok. Hiç taraftar baskısı altında oynamadım açıkçası" diye konuştu.
Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de radarında olan 19 yaşındaki genç yıldız Başakşehir formasıyla geçen sezon muhteşem bir sezon geçirdi ve 43 maçta 9 gol ve 8 asist kaydetti.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bahis oynadığı gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilmesinin ardından A Spor canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Doğan, herhangi bir kasıt olmadığını belirtirken, savunma vereceklerini söyledi. -
MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, soruşturma kapsamında verdiği ifadede hakem atamaları, görevden uzaklaştırmalar, sınav soruları ve yüksek tutarlı para hareketlerine ilişkin iddiaları yanıtladı. Gündoğdu, kişisel husumetle hareket etmediğini ve para transferlerinin sportif kararlarla bağlantılı olmadığını savundu. -
"Hakemler Dosyası" soruşturmasında MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu dahil, 5 şüpheli tutuklandı. 2 kişi de adli kontrolle serbest bırakıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Hakemler dosyası kapsamında sıcak gelişme! Aktif Süper Lig Hakemi Yasin Kol ve Süper Lig Yardımcı Hakemi Göktuğ Hazar Erel gözaltına alındı.