Fenerbahçe'de Gustavo Gomez'e onay çıktı
İtalya devi Milan'ın Fenerbahçe'den transfer etmek istediği Simon Kjaer'e karşılık önerdiği futbolcu Gustavo Gomez'e onay çıktı.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.06.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 20.06.2017 11:24
Fenerbahçe'de Valbuena ve Dirar'ın ardından gözler, adı geçen diğer yıldızlar olan Ospina ve Doumbia'ya çevrilmişti. Ancak İtalya'dan gelen bir haberle gündem tamamen değişti.
Milan'ın, Simon Kjaer'i transfer etmek için Sarı-Lacivertliler'e 13 milyon Euro'nun yanı sıra Gustavo Gomez'i teklif ettiği öne sürülmüştü. Bu haber büyük ses getirdi. Fenerbahçeli futbolsever, takımda en sevdikleri isimlerin başında gelen Kjaer'in ayrılmasını istemiyor. Ancak başta atılan tweetler olmak üzere, internette yapılan yorumlarda, Danimarkalı'nın ayrılması durumunda 13 milyon Euro'yla birlikte Gomez'in iyi bir transfer olacağı ifade edildi.
Öncelik para ama...
Yönetim, Finansal Fair-Play anlaşması nedeniyle önceliği transferden mümkün olduğunca gelir elde etmek. Bu nedenle takasa sıcak bakılmıyor. Ancak yine de Gustavo Gomez konusu, Aykut Kocaman'a bırakıldı. Başarılı teknik adamın da yönetimi zora sokmayacaksa 24 yaşındaki oyuncunun alınmasına onay verdiği öğrenildi. Fenerbahçe şimdi Milan'ın önerdiği rakamı 15 milyon Euro'ya çıkarmak için pazarlık yapacak.
Gomez'le görüşülecek
Diğer yandan da Gomez ve menajeriyle temas kurulup, oyuncunun şartları sorulacak. Eğer Paraguaylı futbolcunun talepleri uygun olursa, Milan'la yapılan görüşmeler hızlandırılacak. Gomez, yönetimin düşündüğünden fazla maaş isterse, İtalyan devine, Kjaer transferinin sadece parayla yapılabileceğinin mesajı verilecek.
Beşiktaş da devrede
Milan'ın Fenerbahçe'ye önerdiği Gustavo Gomez konusunda Siyah-Beyazlılar da harekete geçti. Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Gomez'i almak için çok uğraşmış ancak Milan'a kaptırmıştı. İtalyan ekibinin Paraguaylı'yı gözden çıkarması sonrası Beşiktaş Yönetimi de kolları sıvadı. Marcelo'yu satmaya hazırlanan Kara Kartal, 24 yaşındaki futbolcuyu gecikmeli de olsa kadrosuna katmaya kararlı. Beşiktaş'ın yetki verdiği bir menajerin Milano'ya giderek İtalyan devine teklifte bulunduğu bildirildi. Milan'ın, Kjaer konusundaki gelişmelerin ardından Siyah-Beyazlılar'a yanıt vereceği öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yaz transfer dönemine ilişkin dikkat çeken itiraflarda bulundu. Yıldırım, transferi gündeme gelen yıldız futbolcular Ollie Watkins, Serhou Guirassy, Malang Sarr ve Malcom'u tek tek açıklayarak geçmişte yaşanan süreçleri anlattı. İşte o sözler... -
TFF Hukuk Müşavirliği tarafından “bahis oynama” gerekçesiyle PFDK’ye sevk edilen TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, görevinden istifa etti. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, Özhan Pulat'tan boşalan teknik direktörlük görevi için Mustafa Dalcı ile anlaşma sağlandığını açıkladı. -
PFDK, 29 Eylül 2026 tarihli toplantısında aldığı kararları açıkladı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a 1 maç ve 100 bin TL para cezası verilirken, Lesley Ugochukwu 2 maç men cezası aldı.