Aziz Yıldırım’dan Ali Koç’a kongre mesajı
Avrupa’ya vedanın ardından F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticilere, olağanüstü kongreye gideceğini söyledi.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 24.02.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 24.02.2017 10:39
Avrupa Ligi'ne veda edilmesinin ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Krasnodar maçı sonrasında yöneticilerle bir değerlendirme toplantısı yaptı. Sarı lacivertlilerin 1 numarası, önümüzdeki hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısında olağanüstü kongreye gitme kararı alabileceğini söyledi. Yıldırım, yöneticilere, "Yoruldum artık. Yapılacak kongrede aday olmayacağım" şeklinde konuştu.
Krasnodar beraberliğinin ardından moralinin altüst olduğunu yöneticilere söyleyen Yıldırım, "Zamanımızdan, ailemizden fedakârlık yapıyoruz. Gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Taraftar gelsin dendi ama değişen bir şey olmadı. Bunu hak etmiyoruz" ifadelerini kullandı. Camianın önge gelenlerinin ise Ali Koç'a, "Kongre kararı alınması gündemde. Adaylığını açıkla" dediği kaydedildi.
Yapılacak ilk kongrede aday olacağını duyuran Ali Koç, camianın önde gelen isimlerine, "Bu zor durumda herkes gibi ben de üzerime düşeni yapacağım. Göreve hazırım" şeklinde konuştu. Öte yandan sarı-lacivertli taraftarların, Krasnodar maçı sonrasında büyük ilgi gösterdiği Koç, "Moralim çok bozuk" ifadelerini kullanmış ve tribündeki 'yönetim istifa' tezahüratlarını susturmaya çalışmıştı.
"YILDIRIM YİNE ADAY OLUR"
Kanarya'nın eski yöneticisi Hulusi Belgü, Aziz Yıldırım'ın kongre kararı alarak yeniden başkan adayı olacağını düşündüğünü söyledi. Belgü, "Krasnodar maçından sonra taraftarın ilgisi düşecek ve protesto sesleri de azalmış olacak. Yıldırım'ın istifa edeceğini hiç sanmıyorum. Yargıtay kararı da çıksa kongreye gidip şansını bir kez daha deneyecektir" dedi.
YIKIK DÖKÜK
Ligde havlu atılmasının ardından Avrupa'ya da veda eden Fenerbahçe'de futbolcular, büyük bir mental çöküntü yaşıyor. Moralleri oldukça bozuk olan oyuncuların ağzını bıçak açmıyor. Buna rağmen futbolcular, gözünü ligde kalan maçlara ve kupaya çevirdi. Futbolcular kendi aralarında yaptıkları toplantıda, "Acilen toparlanıp ligde galibiyet serisi yakalamalı ve Türkiye Kupası'nı almalıyız" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bernd Storck, Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Barcelona karşılaşmasını analiz ettiklerini belirten Alman teknik adam, sarı-kırmızılılara karşı doğru bir çözüm bulacaklarına inandığını söyledi. -
Trabzonspor ile Beşiktaş arasında yaklaşık 6 yıldır uygulanan deplasman yasağı sona erdi. İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla siyah-beyazlı taraftarlar, Papara Park'ta oynanacak karşılaşmada tribündeki yerini alabilecek. -
Samsunspor, Thorsten Fink'in ardından teknik direktörlük görevi için Trabzonspor'un eski çalıştırıcısı Nenad Bjelica ile sezon sonuna kadar prensip anlaşmasına vardığını duyurdu. -
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Süper Lig’den 8 kulübü çeşitli gerekçelerle PFDK’ye sevk etti.