Aziz Yıldırım'dan Caner Erkin açıklaması
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylar sonrası Caner Erkin hakkında konuştu.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.02.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 10.02.2017 10:27
Fenerbahçe'de eski teknik direktör Vitor Pereira'ya küfrettiği için kadro dışı kalan, daha sonra da Başkan Aziz Yıldırım'ın kararıyla takımdan gönderilen Caner Erkin'in, kupadaki derbide soyunma odası koridorlarında ettiği küfürler sarı-lacivertli camiada şaşkınlığa yol açmıştı. Bazı yöneticilerin, 'Caner nasıl bu hareketleri yapar?' sorusunu Başkan Yıldırım'a yönelttiği; "Koridorda takımın yanına gelmesi sadece şovdu. Sonra gerçek Caner ortaya çıktı. Hangi futbolcuya sorsanız 'en çok abartan kim?' diye, hepsi 'Caner' der... Onu göndermekle ne kadar iyi ettiğim ortada" şeklinde yanıt aldığı belirtildi.
Fotomaç
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, 'Hakemler Dosyası' hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. -
Türkiye Futbol Federasyonu, 6,7 ve 8 Ekim tarihlerinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçlarının hakem atamalarını kimlerin yapacağını duyurdu. İşte detaylar... -
"Hakemler Dosyası" soruşturmasında MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu dahil, 5 şüpheli tutuklandı. 2 kişi de adli kontrolle serbest bırakıldı. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
Hakemler dosyası kapsamında sıcak gelişme! Aktif Süper Lig Hakemi Yasin Kol ve Süper Lig Yardımcı Hakemi Göktuğ Hazar Erel gözaltına alındı.