Igor Tudor'dan derbi yorumu
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, eksik oyuncular nedeniyle tam olarak hazırlanamadıkları için milli maç aralarını sevmediğini söyledi.
- Süper Lig Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.11.2016 00:00
- Güncelleme Tarihi: 16.11.2016 19:34
Tudor, Metin Türker Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, birkaç oyuncunun sakat olduğunu ve bu nedenle de sıkıntı yaşadıklarını anlattı.
"Eksik oyuncular nedeniyle tam olarak hazırlanamadığımız için milli maç aralarını sevmiyorum." diyen Tudor, şunları kaydetti:
"Bunların hiçbiri bahane olamaz. Traore ve Tanase sakat. Onun dışında milli takıma giden oyuncularımız var. Takım halinde iyi antrenmanlar yapamıyoruz ama bu mazeret değil. Hala 2 günümüz var. Bu zaman içerisinde elimizden gelenin en iyisini yaparak Kasımpaşa maçına hazır bir hale geleceğiz. Kasımpaşa'nın son birkaç maçını izledik. İyi bir takım. Yalnız öndeki oyuncuları oynayamayacak. Bu bizim için bir avantaj ancak bizim ne yaptığımız, sahaya nasıl bir oyun yansıttığımız önemli. İyi olduğumuz sürece gerisi bizi ilgilendirmiyor. Aynı şekilde bu hafta sonu da iyi oynamaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.
"FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİ"
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin hatırlatılması üzerine Tudor, "Maçın neticesini yüzde 50 olarak değerlendirebiliriz ama Fenerbahçe bir adım önde. Kendi evlerinde oynayacaklar ama derbiler her zaman derbidir. Dolayısıyla 3 farklı sonuç beklenebilir." dedi.
"KASIMPAŞA MAÇI HAZIRLIKLARI"
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında, 20 Kasım Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını sürdürdü.
Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ayyıldızlı Stadı'nda, Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli maçlar nedeniyle ülkelerine giden Olafur Ingi Skulason, Iasmin Latovlevici ve Andre Biyogo Poko ile sakatlıkları bulunan Abdou Razack Traore, Marius Silviu Alexe ve Cristian Tanase katılmadı.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yaz transfer dönemine ilişkin dikkat çeken itiraflarda bulundu. Yıldırım, transferi gündeme gelen yıldız futbolcular Ollie Watkins, Serhou Guirassy, Malang Sarr ve Malcom'u tek tek açıklayarak geçmişte yaşanan süreçleri anlattı. İşte o sözler... -
Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürüyor. Sarı-lacivertli takımda forma giyen bir futbolcunun, Süper Lig'den bir kulüple anlaşarak yakın zamanda takımdan ayrılabileceği öne sürüldü. İşte detaylar... -
PFDK, 29 Eylül 2026 tarihli toplantısında aldığı kararları açıkladı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a 1 maç ve 100 bin TL para cezası verilirken, Lesley Ugochukwu 2 maç men cezası aldı. -
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, Özhan Pulat'tan boşalan teknik direktörlük görevi için Mustafa Dalcı ile anlaşma sağlandığını açıkladı.