Sivas 4 Eylül Stadı'nın zemini kısmen karla kaplandı
Süper Lig'in 31'inci haftasında 13 Nisan Pazar günü Net Global Sivasspor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği 4 Eylül Stadı'nın zemini dün geceki kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle kısmen karla kaplandı.
- Sivasspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 12.04.2025 - 14:53
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düştüğü Sivas'ta yarın saat 19.00'da oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması önem kazandı. Sivas'ta dün akşam da kar yağışı etkili olurken eksi 14'e düşen soğuk havanın da etkisiyle kent merkezi beyaz örtüyle kaplandı. Alttan ısıtma sisteminin çalıştığı 4 Eylül Stadı zemininin güney kale tarafında yer alan bir bölümünün zemini de karla kaplandı. Alttan ısıtma sisteminin çalışmaya devam ettiği statta, biriken az miktardaki karın da kısa sürede eriyerek normale dönmesi bekleniyor. Yarın da gün içerisinde kar yağışı beklenirken, zeminde kar tutması halinde ekiplerin temizlik için de hazır tutulacağı öğrenildi.
DİĞER HABERLER
-
Sivasspor, Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. -
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Özbelsan Sivasspor, daha önce kırmızı-beyazlı formayı giyen eski oyuncularından Aaron Appindangoye ile yeniden anlaştı. -
Trendyol 1. Lig’de heyecan Vanspor FK Sivasspor maçı ile devam ediyor. Vanspor FK Sivasspor maçı, 20 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak. Vanspor FK Sivasspor maçı, Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda gerçekleşecek ve canlı yayınla ekranlara gelecek. Peki, Vanspor FK-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? -
Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında dün sahasında SMS Yapı Sarıyer'i mağlup eden Özbelsan Sivasspor, 8 maçlık galibiyet hasretine son verdi.