Sivasspor'un Avrupa'da bileği bükülmüyor! 3'te 3 yaptı
Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un, Avrupa'da bileği bükülmüyor... Yiğidolar son olarak Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Dinamo Batumi ile karşılaşırken, 1-0 geriye düşmesine karşın mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Kırmızı-beyazlılar bu sonuçla birlikte Avrupa'da 3'te 3 yaptı.
- Sivasspor Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.08.2021 - 11:55
UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Gürcistan temsilcisi Dinamo Batumi'yi 2-1 yenen DG Sivasspor, şu ana kadar çıktığı 3 Avrupa maçında rakiplerini mağlup etmeyi başardı.
Sivasspor, Avrupa kupalarında adından söz ettirmeye devam ediyor. Kırmızı-beyazlı ekip, şu ana kadar çıktığı 3 maçta rakiplerini mağlup etmeyi başardı.Kırmızı-beyazlı takım, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu maçlarında Petrocub'u 2 müsabakada da 1-0'lık skorlarla yendi. Kırmızı-beyazlılar, son olarak Dinamo Batumi'yi 2-1 ile geçmeyi başardı. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çıktığı 3 maçı da kazanan Yiğidolar, başarısıyla takdir topladı.
Diğer yandan Sivasspor, Dinamo Batumi ile 12 Ağustos Perşembe günü Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda rövanş maçında karşılaşacak.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Özbelsan Sivasspor, izinsiz bir şekilde kulüp tesislerini terk ettiği gerekçesiyle kanat oyuncusu Luan Campos hakkında hukuki süreç başlatacağını açıkladı. İşte detaylar... -
Özbelsan Sivasspor, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen antrenman öncesi anlamlı bir davranışta bulundu. -
Özbelsan Sivasspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligin alt sıralarından kurtulup play-off potasına girmeyi hedeflediklerini belirtti. Altıparmak, kalan 5 maçın çok önemli olduğunu vurgularken, izinsiz kulüp tesislerini terk eden Luan Campos olayına da değindi. İşte detaylar... -
Sivasspor, devre arası transfer döneminde ilk olarak kaleci Gökhan Akkan ile sözleşme imzaladı.