UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Mete Kalkavan'a görev
UEFA Şampiyonlar Ligi, birinci eleme turuda yer alan Zalgiris Vilnius - Struga maçına VAR hakemi olarak Mete Kalkavan'a görev verdi.
- Şampiyonlar Ligi Haberleri
- Yayın Tarihi: 10.07.2023 11:46
UEFA Şampiyonlar Ligi birinci eleme turu ilk maçında Litvanya'nın Zalgiris Vilnius ile Makedonya'nın Struga takımları arasında 11 Temmuz Salı günü oynanacak maçta Mete Kalkavan VAR hakemi olarak görev yapacak. Kalkavan'a AVAR'da Koray Gencerler eşlik edecek.
Litvanya'nın Vilnius şehrindeki LFF Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakanın hakemliğini Azerbaycan Futbol Federasyonu'ndan Elchin Masiyev, yardımcılıklarını Elshad Abdullayev ve Parvin Talibov yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Kamal Umudlu olacak.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Barcelona'yı sahasında ağırlayacak Galatasaray'da heyecan artarken, yapay zekanın dev karşılaşma için skor tahmini ve gol atmasını beklediği futbolcular belli oldu. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan Barcelona'da Başkan Joan Laporta, yapılacak maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Laporta, "Avrupa'nın, dolayısıyla dünyanın en iyi futbolunu oynuyoruz." ifadelerini kullandı. -
UEFA Gençlik Ligi'nde Galatasaray, evinde Barcelona'ya 1-0 mağlup oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Barcelona ile oynayacağı maç öncesinde İspanyol ekibinin yöneticilerini Galatasaray Adası'nda düzenlenen dostluk yemeğinde ağırladı.