A Milli Futbol Takımı'nda hazırlıklar başladı
2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 11 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Bulgaristan ve 14 Ekim Salı günü Kocaeli'de Gürcistan'la karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarına başladı.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 06.10.2025 18:39
- Güncelleme Tarihi: 06.10.2025 18:59
Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde 15 dakikası basına açık olan idmanda ay-yıldızlı ekip, ısınma koşuları sonrası çeşitli pas çalışmaları gerçekleştirdi.
Hafif sakatlıkları bulunan Berke Özer ve Uğurcan Çakır antrenmanda yer almazken, Zeki Çelik ve Kenan Yıldız takımdan ayrı çalıştı.
İzinli olan Barış Alper Yılmaz ile Deniz Gül ve Ferdi Kadıoğlu'nun seyahat programları nedeniyle kampa salı günü katılacağı açıklandı.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), dün gerçekleştirilen toplantıda yolları ayırma kararı aldığı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella için teşekkür mesajı yayımladı. -
A Milli Futbol Takımı'nda, teknik direktör Vincenzo Montella ile yolların ayrılmasının ardından hareketli günler yaşanıyor. Bu doğrultuda millilerin, Montella sonrası 1 numaralı hoca adayı belli oldu. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
A Milli Futbol Takımı'nda yolların ayrıldığı teknik direktör Vincenzo Montella, veda mesajı yayımladı. -
2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu ilk maçında A Milli Kadın Futbol Takımı, 3-1 öne geçtiği maçta Slovenya ile uzatma dakikalarında yediği golle 3-3 berabere kaldı.