TFF'den Ozan Kabak açıklaması! EURO 2024'te yer alacak mı?
2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) hazırlığı kapsamında İtalya ile özel maçta karşılaşan A Milli Futbol Takımımız'da Ozan Kabak sakatlanarak oyuna devam edememişti. TFF'den konuyla ilgili açıklama geldi. | Son dakika spor haberleri
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 05.06.2024 13:49
- Güncelleme Tarihi: 05.06.2024 14:03
2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) öncesinde son hazırlık maçını İtalya ile oynayan A Milli Futbol Takımımız, sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı.
Mücadelenin 42. dakikasında Ozan Kabak sakatlanarak oyuna devam edemezken; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 24 yaşındaki futbolcunun son durumunu açıkladı.
Federasyondan yapılan açıklamada, "Dün akşam oynanan İtalya – Türkiye özel maçı esnasında yaşadığı sakatlığın ardından sedyeyle oyundan çıkan, daha sonra da hastaneye götürülen millî futbolcumuz Ozan Kabak'ın muayene ve tetkikleri tamamlandı. Yapılan kontroller sonucunda, Ozan'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildi ve 24 yaşındaki defans oyuncumuz, sakatlığının ciddiyeti sebebiyle A Millî Takımımızın EURO 2024 geniş kadrosundan çıkarıldı. Yaşamış olduğu talihsiz sakatlık nedeniyle Ozan Kabak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde sahalara yeniden dönmesini diliyoruz." denildi.
DİĞER HABERLER
-
2026 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında ağırladığı Kuzey Makedonya'yı farklı geçti. -
2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında Kuzey Makedonya ile yaptığı maçı 4-0 kazanan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu. Basın toplantısında konuşan Montella, kulüp takımı çalıştırmak istediği iddialarına açıklık getirdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri -
FIFA 2026 Dünya Kupası'nda mücadelede edecek A Milli Takımımızın 26 kişilik Dünya Kupası kadrosu açıklandı. -
A Milli Takımımızı 2026 Dünya Kupası için ABD'ye uğurlayan TOGG konvoyu dünyada gündem oldu. İşte o görüntüler...