Letonya Türkiye maçı sonrası İrfan Can Kahveci: Galibiyeti getirdiğim için mutluyum
2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) D Grubu 3. maçında A Milli Futbol Takımı'mız deplasmanda Letonya'yı 3-2 mağlup etti. Mücadele sonrası millilerimizde İrfan Can Kahveci açıklamalarda bulundu. Kahveci, "Takımımıza gol ile galibiyeti getirdiğim için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.06.2023 - 00:25
2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) D Grubu 3. hafta maçında deplasmanda Letonya'yı 3-2 mağlup eden A Milli Takım'da İrfan Can Kahveci maçın ardından konuştu.
İşte o sözler:
Takımımıza gol ile galibiyeti getirdiğim için çok mutluyum. Nadir kafa vururum. Letonya deplasmanları zor geçiyor bizim için. Yaklaşık 30 yıl sonra Samsun'a gideceğiz, herkesi maça davet ediyoruz.
Barış Alper maça çok hareket getirdi. Orada orta açacağını biliyordum, kalecinin dokunması biraz şaşırttı beni ama golü attım.
DİĞER HABERLER
-
Kariyerini Suudi Arabistan'da sürdüren A Milli Takım'ın yıldız ismi Merih Demiral, A Milli Takım'ın En'lerini sıraladı. İşte detaylar... -
A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ABD'de gerçekleştirilen 2026 Dünya Kupası kura çekiminin ardından İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Montella geleceğine de değindi. -
Türkiye A Milli Futbol Takımı resmi hesabı, Kerem Aktürkoğlu'na destek çağrısında bulundu. -
ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 2026 FIFA Dünya Kupası grup aşamasının kura çekimi yapıldı. A Milli Takımımızın muhtemel rakipleri D Grubu'nda; ABD, Paraguay ve Avustralya oldu. Peki Türkiye'nin, Dünya Kupası fikstürü nasıl oluştu? İşte ayrıntılar... | Son dakika spor haberleri