Letonya Türkiye maçı sonrası Abdülkerim Bardakcı: Önemli olan galip gelmemizdi
2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) D Grubu 3. maçında A Milli Futbol Takımı'mız deplasmanda Letonya'yı 3-2 mağlup etti. Mücadele sonrası millilerimizde Abdülkerim Bardakcı açıklamalarda bulundu. Bardakcı, "Bu golün aynısını bir idmanda Merih ile atmıştık. İlk maçımda gol attım, çok mutlu ve gururluyum. Önemli olan galip gelmemizdi." ifadelerini kullandı.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.06.2023 00:19
2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) D Grubu 3. hafta maçında deplasmanda Letonya'yı 3-2 mağlup eden A Milli Takım'da Abdülkerim Bardakcı maçın ardından konuştu.
İşte o sözler:
Bu golün aynısını bir idmanda Merih ile atmıştık. İlk maçımda gol attım, çok mutlu ve gururluyum. Hep uzun oynamaya çalıştılar. Önemli olan galip gelmemizdi. Buraya 2'de 2 için geldik, puan farkını açacağız inşallah.
Merih ile maçtan önce çok konuştuk. Benim de ilk maçım tabii... Kardeşim sağ olsun bana çok yardımcı oldu, asistini de yaptı.
DİĞER HABERLER
-
A Milli Takımımızın 2026 Dünya Kupası'na gitme yolunda büyük katkılar sunan ve takımın kaptanlık rolünü üstlenen Hakan Çalhanoğlu hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre milli futbolcunun Dünya Kupası'nda forma giyememe ihtimali bulunuyor. -
A Milli Kadın Futbol Takımı, FIFA dünya sıralamasında 7 basamak yükselerek 51. sıraya çıktı. -
A Milli Kadın Futbol Takımı, 2027 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Ligi 2. Grup'taki dördüncü maçında konuk ettiği İsviçre ile 1-1 berabere kaldı. -
A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...