Beşiktaş'ın mili oyuncusu Cenk Tosun İskoçya maçı öncesi konuştu
A Milli Futbol Takımı'mız İskoçya ve Çekya ile hazırlık maçı oynayacak. Zorlu mücadeleler öncesi milli yıldızımız Cenk Tosun önemli açıklamalarda bulundu. Tosun, "Genç kardeşlerimizle birlikte inşallah güzel hazırlık maçları oynayıp EURO 2024 elemelerine iyi hazırlanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 14.11.2022 17:55
- Güncelleme Tarihi: 14.11.2022 18:49
A Milli Futbol Takımı'mız İskoçya ve Çekya ile hazırlık maçı oynayacak. Zorlu mücadeleler öncesi milli yıldızımız Cenk Tosun önemli açıklamalarda bulundu.
İŞTE CENK TOSUN'UN SÖZLERİ:
Sakatlıklarım nedeniyle uzun süredir kamplarda yoktum. Milli takımda olduğum için çok mutluyum. Milli formayı çok özledim. Genç kardeşlerimizle birlikte inşallah güzel hazırlık maçları oynayıp EURO 2024 elemelerine iyi hazırlanmak istiyoruz.
Şu an eskisinden daha güçlüyüm. Sezon başı da öyleydim. Valerien hocayla daha az forma şansı buldum. Hak ettiğim dönemler oldu, oynamadım ama daha fazla çalıştım. Şenol hoca gelince o güveni bana verdi. Ben de onu utandırmamak için elimden geleni sahada yaptım.
DİĞER HABERLER
-
24 yıl aradan sonra FIFA Dünya Kupası finallerinde boy gösterecek A Milli Takımımız, turnuva hazırlıkları kapsamında Kuzey Makedonya ve Venezuela ile birer özel maç oynayacak. -
Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde ülkemizde iz bırakan Ricardo Quaresma A Spor'a özel röportaj verdi. Quresma röportajında A Milli Takımımız ve Dünya Kupası hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
A Milli Takımımızın 2026 Dünya Kupası'na gitme yolunda büyük katkılar sunan ve takımın kaptanlık rolünü üstlenen Hakan Çalhanoğlu hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre milli futbolcunun Dünya Kupası'nda forma giyememe ihtimali bulunuyor. -
A Milli Takımımızın, 2026 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları çerçevesinde Kuzey Makedonya ve Venezuela ile oynayacağı maçların takvimi açıklandı.