A Milli Takım İtalya maçı hazırlıklarına başladı
A Milli Takımımız, İtalya ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Stefan Kuntz yönetiminde gerçekleşen antrenmanla start verdi. İdman öncesinde Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Ay-yıldızlı ekibi sahada karşıladı ve bir süre sohbet etti.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 26.03.2022 19:37
A Milli Futbol Takımı, 29 Mart Salı günü özel karşılaşmada İtalya ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Ay-yıldızlı ekip, Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Stefan Kuntz yönetiminde ilk antrenmanı basına açık olarak gerçekleştirdi. İdman öncesinde Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Ay-yıldızlı ekibi sahada karşıladı ve bir süre sohbet etti.
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, gruplar halinde pas çalışmasıyla devam etti. Çabukluk hareketleriyle devam eden idman çift kale maçla tamamlandı.
İdman öncesinde teknik direktör Stefan Kuntz çalışma alanlarını kontrol ederek sahada incelemelerde bulundu. Kadroya sonradan dahil olan Salih Özcan da idmanda yer aldı.
Öte yandan, kaleci Uğurcan Çakır ile orta saha oyuncusu Cengiz Ünder'in tedbir amaçlı antrenmana katılmadığı bildirildi.
Türkiye-İtalya karşılaşması, 29 Mart Salı günü 21.45'te MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak.
Kaynak: AA
DİĞER HABERLER
-
Real Madrid formasıyla sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattı. FIFA Dünya Kupası öncesinde A Milli Futbol Takımı cephesinde endişe artarken, teknik direktör Vincenzo Montella sürece dahil oldu. Dev turnuva öncesi tüm gözler genç yıldızın sahalara dönüş tarihine çevrildi. İşte detaylar… -
Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde ülkemizde iz bırakan Ricardo Quaresma A Spor'a özel röportaj verdi. Quresma röportajında A Milli Takımımız ve Dünya Kupası hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... -
A Milli Takımımızın 2026 Dünya Kupası'na gitme yolunda büyük katkılar sunan ve takımın kaptanlık rolünü üstlenen Hakan Çalhanoğlu hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre milli futbolcunun Dünya Kupası'nda forma giyememe ihtimali bulunuyor. -
24 yıl aradan sonra FIFA Dünya Kupası finallerinde boy gösterecek A Milli Takımımız, turnuva hazırlıkları kapsamında Kuzey Makedonya ve Venezuela ile birer özel maç oynayacak.