Türkiye-Moldova maçının ardından Roberto Bordin: Türkiye güçlü bir takım
Son dakika spor haberleri: EURO 2020 öncesi son hazırlık maçında A Milli Takımı'mız, Moldova'yı 2-0 mağlup etti. Moldova Teknik Direktörü Roberto Bordin açıklamalarda bulundu. Bordin, "İyi bir mücadele ortaya koyduk. Türkiye gibi güçlü bir rakibe karşı özellikle ilk yarıda iyi mücadele ettik." dedi.
- Milli Takım Haberleri
- Yayın Tarihi: 03.06.2021 - 22:20
Moldova Teknik Direktörü Roberto Bordin, A Milli Takım'ımızla oynadıkları ve 2-0 mağlup oldukları hazırlık mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmayı basın mensuplarına değerlendiren Bordin maçta iyi oynadıklarını ancak A Milli Takım'ımızın güçlü bir rakip olduğunu söyledi ve şunları kaydetti:
"İyi bir mücadele ortaya koyduk. Türkiye gibi güçlü bir rakibe karşı özellikle ilk yarıda iyi mücadele ettik. Sonrasında ikinci yarıda yediğimiz gollerle kaybettik. Şenol Güneş bütün oyuncularını turnuva öncesinde denemek istedi ve değişiklikler yaptı. Türkiye güçlü ve tehlikeli bir takım. Kendi takımımı tebrik ederim, savunmada iyi durduk. Ancak sonrasında yediğimiz gollerle kaybettik."
DİĞER HABERLER
-
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu 4. maçında A Milli Futbol Takımı'mız evinde Gürcistan'ı mağlup etti. İşte detaylar... -
A Milli Futbol Takımı'mız Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu 4. maçında Kocaeli'de Gürcistan'ı 4-1 mağlup ederek play off'a kalma yolunda büyük bir adım attı. Millilerimizin özellikle ilk yarıda sergilediği futbol büyük beğeni topladı. İşte spor yazarlarının köşe yazıları... -
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan'ı 4-1 mağlup eden A Milli Futbol Takım'ımızı soyunma odasına inerek tebrik etti. Ay yıldızlı futbolcularımızı tek tek tebrik eden Başkan Erdoğan ile milli oyuncumuz Kerem Aktürkoğlu arasında gülümseten bir diyalog da gerçekleşti. -
Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart'ta takım kaptanı Atakan Karazor, A Milli Takım'ın, Bulgaristan ve Gürcistan ile oynadığı maçlarda yedek kalmıştı. Alman kulübünün ise bu duruma tepkili olduğu öğrenildi.